Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie_wiem_co_robić

Jak poderwać budowlańca? :D:D

Polecane posty

Gość ghjjhg
Poproś ojca żeby Ci pojechał po coś do sklepu :D

Gość mam pytanie zasadnicze tzn
a gdzie on chodzi walić kupsko i siku? to Ciebie do domu?

Gość rasput1n
kuspko robię w dou zanim pójdę do pracy, a siku to gdzieś w krzaki

hahahahaha zagadaj go jak bedzie szedł sikać

Gość Nie_wiem_co_robić
no kurde właśnie nie wiem gdzie sika, ale nie rpzychodzi do mnie do domu- zaden z nich niestety :P gdyby przychodził na sikanie, to jużdawno bym go dopadła, bo to byłoby proste ;)

to gapisz się na niego i nie widzisz gdzie chodzi? może wsuń mu tylko dyskretnie kartke z nr tel i powiedz że jesli ma ochote niech zadzwoni, spotkacie sie na neutralnym gruncie

zaproponuj że wytrzesz mu odbyt po kupie albo potrzymasz pytonga podczas siku

Gość męski konkwistador
najlepiej jakbyś na odchodne przyniosła im jakieś słodycze, owoce (nie piwo). i zagadaj do młodego wtedy. reszta niech wcina.

Gość agiggita
Po co Ci budowlaniec, nie ma facetów na poziomie, dlaczego tak nisko mierzysz

Gość rasput1n
jak to jest facet na poziomie? czy każda dziewczyna która pracuje jako fryzjerka, krawcowa, barmanka jest nie na poziomie??

Gość Nie_wiem_co_robić
hahaha dzięki dzięki ludziska :D on ejst na poziomie, to nie ejst stereotypowy robol, wydaje mi się, ze chłopak sobie tak tylko dorabia na wakacjach ;) szkoooda szkooda, że tak wyszło, że nie mam szans na jego poznanie :(

Gość Nie_wiem_co_robić
a co myślicie o tym, żeby wsunąć mu w rękę kartkę z tel. ? na pożegnanie?

Gość ciekawa zoska:D:D:D
autorko, i jak?

Gość Nie_wiem_co_robić
dzisaj nic niestety :( , nie było szans - tak jak pisałam, przez ojca, który MUSIAŁ koniecznie siedzieć w domu i mi przeszkadzać;/ chłopak jest nieśmiały i jak ojciec siedzi w domu, to za chiny on nie przyjdzie na kawę do mnie. a kartki nie dałam, bo nawet nie zauwazyłam, kiedy pojechali do domu :( ale dowiedziałam się, ze jeszcze w pon. mają przyjechać ostatni raz. przez weekend muszę obmyślić jakąs strategię ostatniej szansy :D

Gość Piekna Magda
odpuść sobie, budowlańcy to buraki i chamy

Gość Piekny Chuseyn
zapytaj czy ma moze wolną zywicę bo chcesz se położyc podkład na twarzy...oni zawsze majom świetne pomysły ehehehe moze ci załatwi za frico :-P

Gość ja mogę cos powiedzieć
wystarczy podejść i poprosic chłopaka na bok, i zapytać czy dałby ci swój nr telefonu? i zapytać czy gdzies by z tobą poszedł . to byścoie się umówili przez telefon.

Gość Nie_wiem_co_robić
mam 20 lat. na oko on jest w moim wieku. dzisiaj zauwazyłam, ze ma wieelki tatuaz na ramieniu *.* no i jeszcze bardziej przepadłam ^^ co do odciągniecia go na bok. wiesz, jakbym była odważniejsza i miała większe doświadczenie w rwaniu facetów, to pewnie nie byłoby problemu. ale boję się odmowy albo tego, że powie, że ma np. kogoś ;O juzchyba wole o tym nie wiedzieć ;( i wolę bardziej neutralny sposób zagadania, a nie od razu tak prosto z mostu, bo sie pewnei zacznę jąkąc i zacinac ze stresu i wyjdę na idiotkę :P

Gość ja mogę cos powiedzieć
a wiesz jak ma na imię nazwisko skąd jest te dane dadzą ci coś i może go wyszukasz na portalach . jeżeli znasz chociaż jego imie zdobądź nr do tej firmy i zadzwoń tam anonimowo, i powiedz cześc np. Marcin imię tego pracownika co ci się podobała. jak powie że pomyłka to powiesz że dostałam ten nr do tego chłopaka i niby to ten..że pracuję w firmie budowlanej ...jakpowie że tak pracuje taki ale to nie ten nr..to zapytaj czy może ci podac do niego nr. albo powiedz zeby przekazał temu chłopakowi nr twój i zeby oddzwonił.

Gość Nie_wiem_co_robić
to tak: wiem skad pochodza (oni wszyscy są rodziną), nie znam nazwiska, ale moge wyciągnąć od rodziców, natomaist jego imienia nikt z nas nie zna niestety :( nie słyszałam, jak do niego wołali. jak wyciągne nazwisko, to spróbuję cos poszukac na fb.

Gość Nie_wiem_co_robić
no i panowie spierdzielili troszkę swoja robotę, wiec w przyszłym tyg. przyjdą jeszcze na jakieś 2-3 dni :P starałam siewyszukać kolesia na fb, ale to trudne, kiedy nie znam jego imienia, a i nazwisko i miejsce zamieszkania są niepewne (wszyscy są rodizną, ale młody może się przecież nazywac inaczej niż ci starzy faceci). czekam na jeszcze jakieś kreatywne sposoby poderwania tego pana, biorac pod uwagę fakt, ze: 1) mój ojciec moze siedzieć w domu, 2)ci faceci mogą nie odstepować na krok młodego :D kobiety, miałybyście jakieś opory w takich sytuacjach czy wyrywałybyście? :D

Gość jaq
normalnie już myślałam że piszesz o moich budowlańcach :D też miałam taką grupkę, i też był młody chłopak, i w ogóle pare rzeczy się zgadzało co pisałaś :) Ja nie podrywałam tego mojego młodego, bo to dla mnie szczeniak był dla mnie, ale powiem Ci, że np. my razem sami jeżdziliśmy do Castoramy. Braliśmy mój samochód i jechaliśmy zamówić material. Ja im robilam czasami obiad. Kawa, herbata to standard. No ale jeżeli nigdy wczesniej nie mialam z nimi takiego kontaktu, to nagle glupio zebys im robiła obiady ;p trzeba było od początku dbać o dobre stosunki ;) moze coś bede u Was jeszcze robić? U mnie tez sie zaczelo od malego remontu, a w sumie juz od 2 lat robia mi domek :D

Gość Nie_wiem_co_robić
Wielki - on był u mnie raptem 4 dni - od wtorku do piątku. nie było okazji, anprawdę, jakby była, to bym wykorzystała, poza tym ja też musiałam wyjechać z domu na dwa dni w tym czasie neistety :( jaq- moze to ci sami, co? :D:D jan ie mam możliwości nigdzie jechać z nim, bo wszystkie materiały kupują wcześniej rodzice i nic juz nie jest potrzebne. własnie o to chodzi! oni mają zawsze swój własny prowiant, więc głupio by wyglądało, ze chce im robić jedzenie, kawe, herbatę, jak oni to MAJĄ. ;/ no i właśnie, to że olewałam starych roboli przez cały czas było błędem, ale nie miałam pojęcia, że przywiozą ze soba na koniec przytojniaka do pomocy :D a teraz głupio mi łązić za nimi wszystkimi :P od razu bedzie to podejrzane

Gość Nie_wiem_co_robić
ci moi są porządni ;)

Gość jaq
nie, to nie ci sami. ten moj nie miał żadnego tatuażu ;) i gdyby nie ten szczegół, już byłam pewna że mówisz o moich budowlańcach. w sumie szkoda, bo bym Ci pomogła.

Gość Nie_wiem_co_robić
to pomóż mi i napisz, jak byś tego "mojego" poderwała ;D