Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jiiojioiojo

Byłam całkiem szczęśliwa dopóki nie zaczęłam zadawać się z mężczyznami

Polecane posty

Gość jiiojioiojo

W sumie brakuje mi tego życia, kiedy unikałam wszelkich kontaktów damsko męskich. Miałam na głowie problemy inne niż sercowe. W styczniu poznałam mojego pierwszego faceta, rozstaliśmy się 5 miesięcy później. Z mojej strony nie było dużego szału jeśli chodzi o uczucia (w sumie nie bardzo wiedziałam jak to powinno wyglądać), ale rozstanie mnie zabolało. Potem krótki epizod z facetem, którego znałam ponad pół roku, i który postanowił zniknąć z mojego życia bez słowa. Bardzo bolało, bo w nim się zakochałam. Teraz znowu spotykam się z byłym, a i mam innego adoratora (dobry chłopak, ale to chyba za szykbo). Być może do siebie wrócimy (z byłym). Ale nie wiem czy to dobry pomysł, może nie powinnam tego robić, a skupić się tylko na sobie i zrezygnować ze wszelkich kontaktów z mężczyznami w najbliższym czasie...

Gość miłość nie zawsze kończy się
dobrze. za dużo naoglądałaś się jakiś romansideł gdzie wszyscy żyją długo i szczęśliwie. Życie to loteria nie zawsze się udaje wygrać.

Gość jiiojioiojo
Nie, absolutnie, wręcz przeciwnie. Jestem bardzo sceptycznie nastawiona do tematu związków. Nie wierzę w miłość na całe życie czy wierność. Ale to wszystko nie oznacza, że swoje porażki przyjmuję bez mrugnięcia oka.