Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Mój pierwszy seks był u prostytutki

Polecane posty

Kiedyś, mając jakieś 20 lat, byłem sfrustrowany. Nie udało mi się poderwać żadnej dziewczyny, co doprowadzało mnie do szału. Rok studiów nic, drugi już zaczynał się, Oleńkę dopiero poznawałem. Stwierdziłem po którejś nieudanej randce, że lepiej jak sam rozwiąże problem prawictwa. Włączyłem stronę odloty.pl i znalazłem sobie atrakcyjną panią, 3 lata starszą ode mnie. Wysoka brunetka, prawie 180 cm wzrostu, małe piersi, bardzo długie nogi, duże i brązowe oczy. Zadzwoniłem, ustaliłem termin i poszedłem. Powiedziałem prawdę, że jestem brzydki i chce mieć pierwszy raz z głowy. Zgodziła się. Przyszedłem. Dziewczyna mieszka w kawalerce w Gdańsku na Zaspie. Przyszedłem (chociaż trochę się zagubiłem). Przyszedłem. Była normalnie ubrana, w taki domowy dresik, wyglądała fajnie. Jak mnie zobaczyła, stwierdziła, że nie jest ze mną tak źle. Od razu było widać, że to jakaś kokietka, bo ja chciałem wystawić rękę do przywitania, a ona przywitała mnie całusem w policzek. Zaprosiła mnie pod prysznic, a sama poszła się przebrać. Chcecie wiedzieć, co się dalej działo?

Gość ministrand
znam ją, niezła jest :P :classic_cool:

Gość Art78
Żałosne. Ale przynajmniej już się nie dziwię, że Cię ta cała Oleńka nie akceptuje :) :classic_cool:

Gość Zuzanna Amelia & 13
Kiedy ta Olenka to go chyba wlasnie zaczela akceptowac PO tym seksie u prostytutki

Gość 9kobuyh
prawiczek?buhaha:) stary zgred trzepiący konia zza biurka

"brunetka, prawie 180 cm wzrostu, małe piersi" jesteś pewny, że to coś było kobietą?

Gość magdalenkanie chce mi sie spac
Zamierzam zrobić to samo co Ty, tyle, że mam już 24 lata... moja frustracja sięga zenitu. Najchętniej bym to zrobił z jaką dziewicą, ale ponieważ nie widać takiej, to chyba zdecyduję sie na laskę z odlotów.

Gość Pm.+ma
Jak nie dziewica to dziwka:o

Gość Pm.+ma
A jakby kobieta szla do meskiej prostytutki to juz widze ten stos obelg

Gość smieszny student ile ty masz
lat?