Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Medyczna

Jak jest z tą miłością?

Polecane posty

Gość Medyczna

Jestem z Moim od 3 lat, ale coraz mniej jestem pewna sensu tego wszystkiego. Niby wszystko jest ok, K. jest dla mnie dobry, szarmancki, mówi, że mnie kocha. Tylko jest jedno 'ale'. Mam wrażenie, że Mój K. woli ode mnie kolegów. Wiem, że to głupie, ale kiedy tylko kumple mają wolne to On woli z nimi spędzać swój wolny czas, a ze mną raz w tygodniu popołudnie i potem nocka ze śniadaniem. Dla mnie to za mało, chciałabym spędzić z nim od czasu do czasu jakiś romantyczny wieczór tak spontanicznie. Wiem, że jak teraz zacznie się rok akademicki i będę miała mało czasu, to On zacznie wyrażać chęć częstego spotykania się, tak jakby było to spowodowane moją mniejszą dostępnością. No i koledzy nie mają czasu, więc może to też jest powód. Nie wiem już co robić. Znowu siedzę sama w domu i użalam się nad sobą. Proszę o radę.

Gość Medyczna
Nie czuję, abym była nudna. Mam wielu znajomych, często się z nimi spotykam, mam swoje pasje w których się realizuję. Ale powiem szczerze, że to On nie chce ze mną nigdzie wychodzić, ani na spacer, ani nawet o restauracji nie ma mowy, nie mówiąc o imprezach.

Gość Medyczna
Moje pasje chyba nie są tutaj kluczowym tematem :)