Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość azidozen

zdrada

Polecane posty

Gość azidozen

Hej mam na imię Karol. Moja dziewczyna z którą byłem 5 lat no i nadal w sumie jestem bo nie dała mi jeszcze odpowiedzi zdradziła mnie. Przyznała się do tego, powiedziała że sie znim spotkała pare razy, ale nie uprawiali sexu tylko zdradziła mnie emocjonalnie. Powiedziałem jej że wybaczam to co się stało ale ona teraz mówi tzn. teraz bo nie rozmawiamy od dwóch tygodni bo chce czasu, że nie wie jak to będzie, że nadal potrzebuje czasu bo to za świeże i nie chce mnie zranić i nie obiecuje mi ze będziemy ze sobą, ale może tak być że każdy pójdzie w swoją stronę. kurde ale ja nie chce. z tamtym się spotkała kilka razy ale odrzucił ją bo powiedział że ma dziewczyne i nic z tego nie będzie. a ona mówi teraz że ją wykorzystał i zjebał jej przy okazji życie. ona cały czas chce czasu. i mówi że nie wie ile jej to zajmie. Ej na prawdę nie wiem co mogę zrobić, jak sprawić zeby znowu mnie pokochała? dla mnie ona była wszystkim i do nie dawna do mnie też tak mówiła a teraz normalnie jak kamień w wodę. Proszę doradźcie mi... tylko nie w stylu zostaw ją, bo na razie nie odpuszczę.. bo nawet nie mogę... ehh jak coś chcecie jeszcze to pytajcie o szczegóły..

Gość azidozen
Ja jednak mam obawę, że on jej włożył... :(

Gość lola 2
Daj sobie z nią spokój, jesteś wartościowym facetem

Gość azidozen
Wiem, że jestem dla niej za dobry i za bardzo wartościowy, ale to boli.

Gość azidozen
lol tego nad tym nie pisałem

Gość ja młodo a
wydaje mi się ze mogło być coś więcej między nimi. 2 sprawa cośc czuję ze dziewczyna nie chce z tobą być albo nawet rezerwuje cię dając czas wrazie gdyby inny nie chciał. pewnie zauroczyła sie innym i czeka na tamtego,a nóż rzuci swoją dla niej. ile macie lat?

Gość Nanaa.
Współczuje :( ale podziwiam cie tez za jakos sobie z tym radzisz.. ja zdrady mojego chlopaka bym nie przezyla;( nawet jesli nie uprawiali seksu ale zdrada emocjonalna to tez zdrada.. Chcialabym ci jakos pomoc, ale wiesz ze musisz sobie poradzic z tym sam i sam zrobiszjak zechcesz, powiem ci tylko co o tym sadze:moim zdaniem jesli ona go pokochala bo to jest mozliwe to latwo o nim nie zapomni a nawet wogole.. jestem tego dobrym przykladem, ale wiesz? wydaje mi sie ze wkoncu zrozumie ze nie warto sobie zycia psuc ze nie byl dla niej, jak jej przejdzie to zauroczenie nim. mysle ze ona tez cie tak latwo nie zostawi bo jestescie juz dlugo razem, badz cierpliwy i nie rob niczego na sile! jesli bedzie chciala odejsc to jej nie zatrzymuj bo z tego juz wtedy nic nie bedzie. zycze ci zeby sie wszystko ulozylo i zebys nie cierpial bo widac ze naprawde wartosciowy z ciebie facet..

Tamten facet ją odrzucił i postanowila, że może jednak z Tobą zostanie, ale musi to przemyśleć. Kochany, niestety straszna z Niej egoistka, po tym co piszesz... Rozumiem, że bardzo Ci na Niej zależy, ale czasem to nie wystarcza... Czy ona Cię szanuje, spotykając się z innym facetem? Po 4 latach bycia razem? Zastanów się czy warto, byś Ty jej dał szansę, jeśli tak musisz postawić sprawę jasno, albo to się więcej nie powtórzy i na nowo zaangażuje się w pracę nad związkiem albo niech odejdzie.. Może i bez Niej źle ale z Nią może być jeszcze gorzej.. WARTO SIĘ ZASTANOWIĆ:)

Gość ja młodo a
ja na twoim miejscu napisała bym jej . ze dla ciebie nie ma sensu takie przerwy. ze skoro potrzebuje tylu czasu aby wiedzieć czy chce z tobą byc to nie warto kontynuowac to dalej. a co miało by byc po ślubie- przeprowadzi się do mamy i powie chce czasu. wiesz ona uznała że chce czasu ale nie dla ciebie a dla siebie wiec tu myśli tylko o sobie ty sie martwisz a ona teraz w najlepsze się bawi, teraz coś wykręci potem powiedmy wróci bo się wyszaleje i co powie ci mogłam wtedy bo mieliśmy przerwę. a ty tu na nią czekac. chłopie wyjdź gdzies z kumplami a jej daj do zrozumienia że skoro ona potrzebuje czasu to ty potzrebujesz go tez np, na wyjścia z kolegami i ze lepiej żeby drogi sie rozeszły. zapytaj się jej wprost do czego potrzebuje czasu? bo do końca nie wiadomo albo się chce zkimś być albo nie, a ona czeka na inną osobę a w razie się nie uda przyjdzie z podkulonym ogonkiem do ciebie. i ty ją przyjmiesz?

Gość ja młodo a
a 2 sprawa ja rozumiem że człowiek potrzebuje czasem pobyć sam,przemyśleć ale zeby 2 tyg . dziwne. wiesz ja miałam sytuację z moim obecnym męzem, że czegoś brakowało,uczucie jakby się wypaliło. zerwaliśmy ze sobą po 3 latach bycia. każdy robił co chciał ale żaden nie zdradził w czasie związku. po 3 miesiącach wróciliśmy do siebie a w tamtym czasie nikogo nie mieliśmy gdyż brakowało nam siebie. ale jak mówię zdrady w związku nie było. i jeżeli chcieliśmy czasu to ok. droga wolna ty robisz swoje ja swoje. ale związku koniec. nie moze byćtak ze robi sie coś kosztem 2 osoby. bo ty czekając robisz sobie nadzieję, i ta nadzieją możesz byc później mocno rozczarowany. i tylko będzie gorzej.

Gość azidozen
Ale ja ją kocham :(