Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten tam

piwo

Polecane posty

Gość hohjo0p
niestety czesto...zbyt czesto

Gość hula wiatr1
dzisiaj wypilam dwa lechy cytrynowe. a poprzednio tydzien temu tez dwa.

Gość rkneof
raz na miesiac. redsa lub desperadosa 1 butelke. a czasem nie pije przez pol roku, ale w sylwka chleje do upadlego ;)

Gość hohjo0p
ja jestem porzadna a pije nawet w samotnosci bo nie radze sobie z nerwica

Gość Grubi90
Srednio 20 piw na tydzien, oprócz tego wina, likiery, whisky, czasem wódke. Jestem alkoholiczką, no trudno :P

no to muszę powiedzieć, że i tak chyba jesteście "porządne", bo żadna z Was nie napisała, że pije codziennie np po kilka piw... A wiadomo, że np. wielu facetów tak ma...

Grubi90: 20 na tydzień to wychodzi po 3 dziennie. Jak do tego dorzucasz jeszcze inne trunki to faktycznie jest duży problem...

Gość a ja pije
Ja piję prawie codziennie i nie widzę w tym nic strasznego. Czasem jest tak, że piję piwo dzień w dzień a czasem jest tak, że robię sobie tydzień przerwy, bo nie mam ochoty. Wypite piwko wieczorem pozwala mi się zrelaksować, zapomnieć o stresie codziennego dnia a nawet jak ja to nazywam jest dla mnie usypiaczem.

na szczęście moja dziewczyna nie pije prawie wcale piwa, więc nie ma problemu... Jeden kolega skarżył mi się kiedyś, że jego laska właśnie przesadza z alkoholem, co jest teraz chyba coraz powszechniejsze...

a ja pije: jeżeli jest to jedno dziennie to nie jest to chyba problemem. Przynajmniej dla mnie. Wg mnie źle się dzieje, gdy ktoś ( obojętnie jakiej płci) pije po kilka dziennie...

Gość a ja pije
Czasem jest tak, że rzeczywiście wypije 2 albo 3 piwa, ale to na prawdę muszę mieć dzień, np. spotkanie ze znajomymi przy ognisku, przy oglądaniu filmu, chociaż też nie zaprzeczę, że i sama gdy mam na to ochotę. Mam nad tym kontrolę jak to się mówi. I to że nie mam piwa w lodówce nie jest dla mnie problemem, jak to się nie raz niestety zdarza u moich znajomych. Mojej znajomej mąż potrafi zrobić taką wojnę z tego powodu, że szkoda gadać.

Gość blue orchid blue
dziś piłam. prawie zawsze pije w piątki i soboty. oprócz piwa lubie whisky albo wino.

Gość a ja pije
Tak zdarza się też tak, że wypiję sobie lampkę wina do obiadu lub kolacji. Co do wódki, to tak żeby nie skłamać, piję raz w miesiącu, a nawet rzadziej.

Gość blue orchid blue
tak. jutro sie spotkam z przyjaciółkami na mieście, więc będzie okazja :).

a właśnie, jeszcze jedno. Pijecie raczej w towarzystwie czy w samotności? Co bardziej wolicie?

Gość blue orchid blue
raczej w towarzystwie...

nieraz mówi się, że źle jest wtedy, gdy ktoś pije wódkę w samotności. Zgadzacie się z tym?

Gość Grubi90
Ja prawie zawsze w towarzystwie.

Gość Anabelle25
Nie pije w ogóle alkoholu:O Kiedyś dużo piłam, potrafiłam nawet 10 piw i jeszcze drinka:P

Gość Anabelle25
byłam zmuszona:D sama pewnie nie dałabym rady

Gość Anabelle25
przez faceta:P zrobił mi prawdziwy odwyk, sam chociaż nie miał nigdy problemu z alkoholem zrezygnował całkowicie z wypicia nawet piwa w sobote (bo czasem lubił wypić) by mnie nie ciągnęło.

czasem osoby najbliższe mają lepsze oddziaływanie, niż niejeden odwyk. Możesz być z niego dumna...