Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę mieć rower

mam 25

Polecane posty

Gość chcę mieć rower

to nie żart. marzy mi się, żeby umieć. chciałabym się nauczyć, ale wstydzę się komuś o tym powiedzieć i nie mam gdzie się nauczyć tak, żeby nikt nie widział... :(

Gość chcę mieć rower
zawsze się jakoś udawało uciec od tematu jeżdżenia na rowerze, a teraz sobie myślę, jak fajnie by było móc tak zwyczajnie pojeździć, wybrać się na jakąś wycieczkę...

Gość doczep kółka
i wio

Gość prawictwo pospolite1
znajdz dobrego nauczyciela .

Gość chcę mieć rower
z tym nauczycielem będzie ciężko :) umrę ze wstydu, jak komuś (poza rodziną) to powiem.

Ja nie umiem pływać , ale na rowerze jezdze od 6 roku zycia . Pływanie i tak jest nieprzydatne , bo człowiek nie jest ryba .

Gość chce miec rower
To nie takie proste wsiąść na rower w tym wieku. Boję sie, ze nie utrzymam równowagi i w ogole... jakąś masakra!

Gość chce miec rower
No i znam sporo ludzi, którzy.nie potrafią pływać. To.nie wstyd.

jeśli rower będzie miał odpowiednią prędkość to się nie przewróci chyba że ty będziesz tego chciała i sama się mocno przechylisz w którąś stronę a tak to rower prawie sam jedzie

Gość fefqq
ja jezdze od 5 roku zycia a i tak nie potrafię jezdzić bo tyle razy się wypieprzylam że szkoda gadać jaka łamaga ze mnie

Gość chce miec rower
Co oznacza odpowiednią prędkość? :)

ja tez przez rower mialem sporo wypadkow , ale było to zwiazane z moja agresywna jazda . Na zakrecie 90 stopni chciałem wyhamowac od 40 km/h do zera i sie nie udało wyladowałem na ziemi . wyjatkowo JEchałem chodnikiem, bo ulice remontowali . mam terez krzywy palec w prawej dłoni od 5 lat , nie umiem go wyprostować .

Co oznacza odpowiednią prędkość? około 10 km/h .. JAzda na rowerze ponizej 10 km/h wymaga wiekszego skupienia , bo ciezej utrzymac rownowage . Musisz sie rozpedzic do pewnej predkosci .

Gość chce miec rower
Nie musicie mnie.dodatkowo straszyć :)

Gość chce miec rower
To muszę sie zaopatrzyć w jakieś ochraniacze. Boję sie upadków... no.i jak widzę ludzi jadących wolno, to sie zdaje takie proste!

nie sa ci potrzebne ochraniacze .

Gość chcę mieć rower
Chodzi mi o sam etap nauki. 2-3 lata temu próbowałam trochę jeździć i od razu się z lekka poobijałam. Przy większej prędkości jakoś mi szło do przodu, ale bałam się upadku i złaziłam z roweru. A przy małej po prostu się przechylałam na bok :/ no i nie umiałam skręcac!

Moj znajomy zjezdza ze stoków . Chciał zostac instruktorem narciarstwa . I tam kontuzje są bardzo poważne . Na jednym ze zjazdów w Autstri połamał sobie nogi w kilku miejscach .. Skladali go w Szwajcarii lekarze .

narciarstwo wydaje sie bezpieczne , ale naprawde łatwo sie połamac i lezec poł roku unieruchomiionym w gipsie