migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Wrzesień 13, 2012 czy zapomnialybyscie o kims kogo kochalyscie? bylybyscie do tego zdolne? pytam tylko orientacyjnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oj ! Napisano Wrzesień 13, 2012 nie, przecież żeby zapomnieć o kimś kogo się kochała to trzeba mieć sklerozę. Chyba, że masz na myśli miłość z podstawówki, to nie pamietam za bardzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Wrzesień 13, 2012 zapomniec = nie przezywac, obojetnosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Wrzesień 13, 2012 spokojnie, nie wszystkie naraz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nataliaaaaa Napisano Wrzesień 13, 2012 Ja pamiętam wszystkich swoich ukochanych, nawet tych z podstawówki mimo ze jestem juz od 7 lat mężatka.... Ale na wspomnienie o jednym z nich do tej pory robi mi się gorąco. A jak mijam go na ulicy to serce dudni jak głupie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach