Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Problem z dziewczyną

CO ROBIĆ

Polecane posty

Mam problem ze swoją dziewczyną znam ją około miesiąc widujemy się często, wyznałem jej swoje uczucia a ona powiedziała że mnie nie kocha, dość delikatnie dała znać że nic do mnie nie czuje (jest tylko zauroczona), chce się spotykać i mówi że czasu potrzebuje... wcześniej mówiła że beze mnie nie może żyć, ale ostatnio zauważyłem że jej zauroczenie minęło jakoś zmieniła się nie przeszkadza mi to ale no cóż po tym co powiedziała jakoś gorzej się poczułem jak odrzucony, co robić żeby ją rozkochać czy może lepiej dać se spokój, bo wiem że może się to skończyć tak że mnie zostawi (sama mi to uzmysłowiła że nie wie czy się zakocha we mnie), zaczynam teraz się motać.

Gość Nataliaaaaa
Daj jej troche czasu, nie naciskaj. Sama musi dojsc do tego czy chce z toba byc. Swoja droga strasznie szybko wyznales jej milosc.

Nataliaaaaa wiem i to był błąd... ostatnio mi się nie układało w życiu z kobietami i byłem samotny bardzo i chyba to stąd, najgorsze to to że już naszą przyszłość sobie układa itd. po co to wszystko skoro nic nie czuje... trochę mnie w maliny wpuszcza swoim zachowaniem, nie chce ciągnąć czegoś żeby potem cierpieć bo wiem że rozstanie po roku czy dwóch na pewno zaboli...

Gość Malinowa mammmba
Ty jesteś prawdziwym desperatem! Zn asz ją miesiąc i już czujesz miłość aż do grobowej deski? jesteś niepoważny. Masz pewnie 16 lat, a ta laska to pierwsza jaka zgodzila się iść z tobą na randkę? Oferma.

Gość Nataliaaaaa
Może dziewczyna czuje sie zaklopotana tym ze po miesiącu znajomości wyznales jej milosc a że sama nie czuje do ciebie chemi to wlasnie tak sie zachowuje. Nie chce cie zranic tylko do siebie zniechęcić. Ja bym radzila odczekac kilka tygodni a jak tak dalej bedzie to sie pożegnac. Ile macie lat?