Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam odpowiedxi....

Dziwny objaw u dziecka rocznego - pomóżcie

Polecane posty

Mamy rocznego synka. Od tygodnia obserwuję dziwne zachowanie u niego: zamyka oczy na 2-3 sekundy jakby bardzo, bardzo mocno coś go bolało. Niedawno byliśmy u lekarza na rutynowej kontroli i lekarka stwierdziła, że jest zdrów jak ryba. Je, bawi się normalnie, temperatury nie ma, żadnych innych objawów nie ma. Trochę marudzi w nocy. Czy to może być z zębów? Dwójki mu wychodzą.

moja mama kiedys mi powiedziala,ze dwojki to zeby "oczne" i mi np jako dziecku przy ich wychodzeniu ropialy oczy,takze cos w tym moze byc. jesli po wyjsciu dwojek nadal by tak robil,to byloby niepokojace

chociaz przypomnialas mi temat i doczytalam,ze to trojki podobno sa powiazane z nerwami ocznymi,ale moze zalezy to od polozenia zebow w jamie ustnej,tak sobie to tlumacze

Martwi mnie to, robi tak kilka razy na dzień. Może znowu wybiorę się do lekarza, ale tak nic poza tym nie widać u niego. Potrafi mnie zamęczyć, tak dużo ma energii. Dużo się ślini, i co jakiś czas rączka do buzi. Mam dentinox, w skrajnych przypadkach nurofen lub paracetamol w czopku.

Gość malyyyna
nie wiem czy to to ale moja córeczka robiac siusiu zamyka oczka i tak jakby sie wzdryga lub robi taki grymas jakby jadła cytryne...tez sie martwiłam co to moze byc ale znajoma mi powiedziała,żebym sprawdziła i faktycznie jak tylko zamykała oczka i tak robiła to dotykałam pampersiaka a ten ciepły:) albo tak jak przedmówczyni -pisze-zeby...jak nie przejdzie po ich wybiciu poszłabym do lekarza

Gość malyyyna
ale napisalam:) chodziło mi,że znajoma powiedziała,żebym sprawdziła czy nie robi siusiu

Gość szukam odpowiedzi....
na pewno nie jest to związane z siusiu

Gość justek76
powiedz rodzinnej i niech ci da skierowanie do lekarza specjalisty po co masz się zamartwiać a poza tym dzieci czasem się tak bawią przejdzie mu jak znajdzie inne zajęcie