Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co tu robić...

Mój eks a nowo poznany facet.

Polecane posty

Gość co tu robić...

Sama nie wiem już co robić, co czuje. W lipcu rozstałam się po kilku miesiącach z facetem, bo wyjechał za granicę i mnie olewał, wyżywał na mnie, bo podobno był sfrustrowany na swojego ojca pijaka. Tak, on jest DDA. Wcześniej się zdarzało, że wolał kumpli ode mnie. Teraz błaga o wybaczenie, codziennie pisze milion smsów, płacze. Widzę jak cierpi i mi przykro. Jest młodszy ode mnie o 4 lata. Miesiąc po naszym rozstaniu poznałam u znajomych faceta (5 lat starszego), bardzo mi się spodobał, ja jemu też. Spotkaliśmy się kilka razy, ale ze względu na to, że nie mieszka w Polsce kontynuowaliśmy znajomość na skype. Zauroczyłam się. Mamy się spotkać za tydzień, jak wróci do Pl. Sama nie wiem teraz co czuję. Jeden mnie prosi o powrót, z drugiej strony ma przyjechać ten drugi, a wiem, że chce coś budować. Mam mętlik w głowie:(. Co robić???

dwa razy tych samych butow sie nie przymierza!!!! JAK CI RAZ NIE WYSZLO DRUGI WCALE;NA CO CI TEN SMARKACz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość co tu robić...
No może i smarkacz, ale chyba coś do niego czuję...

Gość pradziad
Chyba?

Gość co tu robić...
Tak jak napisałam, mam mętlik w głowie. Nie wiem, już, co czuję. A nie wiem, co zrobić, żeby się o tym przekonać...