Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiwi1988ldz

Za którym razem zdaliście, na czym oblaliście?

Polecane posty

W jaki sposób uczyliście się teorii, ile mieliście podejść na czym np oblaliście, jak poradziliście sobie z pytaniami które się myliły, z czym Wy mieliście problemy? Na czym najczęściej się oblewa? Na co bardziej kłaść nacisk na co mniej :)? Macie jakieś ciekawe porady?

Gość Kathrinaaa
Zdałam za 2 razem,za 1 też wróciłam do ośrodka po prostu popełniłam trzy błędy , ale nie na tyle poważne żeby sie przesiąść na miejsce pasażera. Generalnie bardzo miło wspominam to zdawanie i chętnie jeszcze raz poszłabym na prawko! Testów uczyłam sie maglując płytę przez 4 dni przed egzaminem. Powodzenia! :)

Gość arizona xxl
Kiwi wszedzie cie tu na kafe pelno - a idz sie uczyc !!!!!! A pytanie bez sensu , bo nie wiadomo o co chodzi smarku

Gość Ł Zebiusz
Za pierwszym razem, wtedy było od 17 lat, jeździłem po drogach publicznych nie mając prawka - mając lat 16, najważniejsze to odpowiednie umiejętności :classic_cool: No chyba, że masz na myśli obronę pracy magisterskiej ;)

Gość egzamin na prawo jazdy?
teoria przede wszystkim na rozum, nie na blahe! Teorie zdalam za 1razem, hmm co do pytan to na poczatku myliły mi sie te pierwszenstwa przejazdu, ale jak pomyslalam, pokombinowalam to od razu zrozumialam o co w tym chodzi, dobrze jest tez przeczytac kodeks drogowy, praktyke zdalam za 3razem, pierwszy raz oblalam za to, ze na miescie jakims cudem zmienily mi sie swiatla na pozycyjne czego ja 2razy nie zauwazylam i przesiadka, koniec, za drugim razem oblalam, bo zahamowal mi egzaminator..za 3razem spokoj, opanowanie i zdalam, hmm duzo osob oblewa na luku, wiec moim zdaniem luk trzeba miec opanowany perfekt, a na miescie to najczesciej przez wymuszenia pierwszenstwa przejazdu, lepiej troszke dluzej poczekac niz wymusic, podstawa to dobre przygotowanie, spokoj, pewnosc za kierownica, powodzenia!

egzamin na prawo jazdy? no ja dziś robiłam ten temat na 64 pyt źle odp. na 7:-/ te tramwaje mnie gubią :-/ tak to z tym problemu nie mam ale te tramwaje wrrr

Gość Nie jestem hanysem!!!
Ja tam jeżdze bez prawka i dobrze mi z tym,chodziłem na kurs ale męczyło mnie to ciągłe zwolnij,trzymaj obie ręce na kierownicy... Poziom nauczania przyszłych kierowców jest żenujący.Nauczyłem sie sam jeździć i odpukać 8 lat bez wypadku,tylko w dowodzie worze 500zł dla władzy,to jedyny minus.

Gość Nie jestem hanysem!!!
Heh wszystko do czasu,ale prowadze normalnie no i nigdy pod wpływem,czasem słabo mi się robi widząc ''kierowców'' legalnie poruszających się po drogach,a nie miejacych o tym pojęcia,coś trzeba z tym zrobic bo to też jedna wielka klita ta nauka jazdy i WORD

Nie jestem hanysem!!! No ja z nauki jestem zadowolona (teoria) nie uczyłam sie pamietam z zajęć, do tego zawsze wytłumaczy, cos opowie jakąś historie i to zapada w ucho i potem wiesz że tego nie możesz bo "coś tam" :D ale te cholerne tramwaje :-/ niby im trzeba ustapic niby nie juz sama nie wiem :-/

Gość moorczaibaa
kiwi- jaka dietke stosujesz?

moorczaibaa MŻ, zero cukru, zero soli, zero potraw mącznych, zero pieczywa białego:) takie tam, po prostu zdrowo jem, obiady na parze, pije tylko zielona i zioła, jem tylko miesko drobiowe, chudy nabiał, ryby, warzywa, soki sama wyciskam i td.

Gość kfvjmvgiv
dlaczego jestes taka gruba? to choroba?

Gość mlody92
za duzo paczkow jadla :D

Ja jestem w trakcie kursu i zostało mi 10 h do wyjeżdżenia.Boje się jak cholera. Niby dobrze jeźdże ale jak się słyszy o egzaminatorach za co potrafią oblać to mnie mdli. ;) Teoria spoko...ja już miałam dwa egzaminy wewnętrzne w szkole i zdawałam bez problemu. Postawiłam sobie za cel zdać za 1 i muszę tak zrobić ;)

mlody92 zaskoczę Cie :) ja nie jadam słodyczy i nigdy za nimi za specjalnie nie przepadałam wiec nim zaczniesz mówić że jadła pączki to się zastanów, bo ludzie nie wszyscy są otyli dlatego że paczki wpierdalają i że sie objadają az do bólu:-/

SłodkaCzekolada ja obecne mam teorie miałam 4 zajecia po 2godz :P zrobiłam ostatnio wewnetrzny na próbe i zdałam:) ale czym sie ma teoria do praktyki:D boje sie że na tych tramwajach polegne, chce zdawać egzamin w przyszłym tyg nie przerobiłam całej teorii na zajeciach ale chce już jazdy zacząć :)

Gość Parkitny
ja wczoraj testy zdałem za pierwszym razem zero błędów i jazdę tez za pierwszym razem zdałem kategoria C :D

Parkitny gratuluję :). a może mnie ktoś olśni od czego to zależy czy te cholerne tramwaje maja pierwzeństwo czy nie?:D jak jest na rondzie to trzeba go przepuscic ( na środku ronda, zjerzdza z niego) 2 jak chce wjechac na rondo a ma znak ustap pierwszenstwa a my jestesmy na rondzie to my jedziemy on czeka? 3 jak on chce wjechac a nie ma znaku ustap pierwszenstwa to on wjerzdza my czekamy bo mamy go z prawej strony tak to jes????

Gość 345364767
Teorię zdałam za 1 razem, praktykę za 3, to było 5 lat temu, uwielbiam jeździć :D.

Gość vbcxvbcxv
ja zdałam testy za 1szym razem. jazdy za trzecim, dwa razy oblałam przed WORDem.. :( do konca egzaminu zostawało mi z 5 min zawsze zasrany stop, lub stop w innej formie - lina na jezdni..

Gość ja teorie zdałam za 1wszym
ale praktyczny już 2 razy oblałam na łuku!:( boje się, bałam i nie wiem co dalej robić czy zapisywać się na kolejny egzamin bo i tak czuje że nie zdam;/ a nie mam kasy żeby tak wyrzucać w błoto

Gość 345364767
Jak tramwaj zjeżdża z ronda to musisz go puścić, jeśli jesteś na rondzie a tramwaj chce na rondo wjechać to musi puścić Ciebie - inna sprawa, że często to pierwszeństwo tramwajarze wymuszając, ładując się na rondo.

Jak ja bym chciała znów rozpocząć swój kurs :) Mimo wszystko miło będzie mi wspominać cały ten czas. Ja miałam teorie co 2 dni po 5 godz. lekcyjnych. Zaczęłam swój kurs 2 lipca, 13 test i 19 pierwsza jazda. 20 h miałam ze ''zwykłym'' instruktorem a od wtorku z instruktorem doskonalenia jazdy. Obydwaj młodzi przed 30 instruktorzy więc bezstresowo jeżdżę. Instruktor mnie ciągle chwalił więc chyba nie jest tak źle. Ten nowy instruktor ma nietypowe metody nauczania otóż jak widzi,że ktoś dobrze jeździ to siada z tyłu;) A pytania trzeba zrozumieć bo co z tego,że np nauczysz się pytań z pierwszeństwem a w praktyce nie będziesz wiedzieć kogo przepuszczać. Przede wszystkim trzeba lubić jeżdzić...ja nie mogę się doczekać kolejnej jazdy bądz nawet jak mogę pojeździć samochodem znajomego po lesie to mam wielką frajdę:) Ja już nawet za samochodem się oglądam. Odbiło mi.

345364767 to że z ronda to wiem że go puścić trzeba ale potem juz mam schody bo raz go trzeba puścic raz nie juz sie zagubiłam z tymi tramwajami:-/ niby mówia że tramwaj ma zawsze pierwszenstwo potem inni że nie i juz nie wiem :-/. . jak to wkońcu jest jak ja jestem na rondzie juz jade po prawej stronie jest tramwaj i on ma znak ustąp pierwszenstwa to ja jade on stoi? Tak?; ; A co jak ja jade juz na rondzie i tramwaj stoi po prawej i tramwai nie ma znaku" ustap " mam go po prawej stronie to musze go wpuscic? Wkońcu rondo to tez skrzyzowanie :-/

SłodkaCzekolada na blache nie chce bo co to za sens, tak ogólnie teorie rozumie :) z kategori " ustąp pierwszeństwa" na 64 pyt na 7 odpowiedziałam źle, zazwyczaj własnie z tramwajami w roli głownej :-/ musze go zapytac niech mi wytłumaczy te cholerne tramwaje jak to z nimi w końcu jest :-/