Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiwi1988ldz

Za którym razem zdaliście, na czym oblaliście?

Polecane posty

teoria za pierwszym razem, praktyka za trzecim razem ...... teorii uczyłam się przed egzaminem:) Z praktyką było gorzej...za pierwszym razem byłam tak zestresowana ..że wjechałam na pas od autobusów, za drugim razem jeździłam już 40 min i na głupocie oblałam i za trzecim razem miałam w tyłku ...czy zdam czy nie .... jeździłam moim zdaniem strasznie a zdałam - ogólnie po czasie miło wspominam egzaminy

Gość sool
egzamin zdawałam wczoraj, pierwszy raz. teoria poszła gładko, miałam jeden błąd :D praktykę oblałam, bo nie włączyłam świateł mijania, czego z nerwów w ogóle nie zauważyłam, więc miałam dwukrotny błąd nieprzygotowania do jazdy. najgorszy na egzaminie jest stres i nerwy! ze stresu człowiek robi różne dziwne rzeczy. trzeba podchodzić do tego ze spokojem i wszystko będzie git :D

Gość Atlegoss
Znam dziewczynę która zdała za 15 razem, testy bezbłędnie kilka razy bo mijało pół roku a one są ważne tylko 6 miesięcy! Najdłuższa przerwa 1,5 roku, 3 ośrodki , a zdała egzamin w jednym z najtrudniejszych miast ! Co sie działo dlaczego tyle razy pierwszy błąd wybór złej szkoły macierzystej a drugi błąd który ją gubil to był POSPIECH a trzeci była bardzo przemadrzala i wszystko wiedziała najlepiej! Długa drogę przeszła aby spokorniec, zaczęła słuchać instruktora nie kłócić sie uważnie każda radę analizowac i .. I sie udało! Także dużą rolę odgrywa dobry instruktor musi wykazywać cechy psychologa do niektórych uczniów!