Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

roxannnn

Panowie jakie kolory paznokci najbardziej lubicie?

Polecane posty

Gość hjk7689
CZYSTE!!!!!!!!!!!!!

Gość hjk7689
NATURALNYM I CZYSTE

Gość Fanka Pink Floyd ;)
Jako kobieta powiem Ci ze ... facetom kolor paznokci ogolnie zwisa i powiewa :D

Gość abra kadabrakaj
mojemu facetowi zwisa jakie buty nosi kobieta w ogole nie zwraca uwagi na szpilki, równie dobrze mogę chodzić w japonkach czy to normalne??/

Gość IU
NORMALNE, faceci nie patrzą na ubiór tylko ogólnie na całą prezencję, a na paznokcie to już wogóle :/ Chyba, że ma szponiaste tipsy na 10 cm, to wtedy każdy zwróci uwagę.

Gość rose bonbon
no spytalam mojego-najlepsze tlumaczenie na polski to rzeczywiscie."zwisa i powiewa" ;-)

Gość NIE i NIE
cerwone tipsy-nie!

Gość aaktoto
Tipsy to tandeta

Gość zawsze ratuje damy w opałach
Zarówno u stóp jak i na dłoniach? Szczerze nie mam pojęcia i nie ma to dla mnie większego znaczenia przyznam ale zauważam kolor czerwony jak kobieta ma na taki pomalowane paznokcie, chyba jakoś bardziej na mnie działa :D pozytywnie podoba mi się jak kobieta ma taki kolor więc czerwień wygrywa :D

Gość magdalenaqaaaaaaaakkkkkkk
Znsam bardzo niewielu facetow ktorym sie odobaja tipsy. Moj nieznosi. Twierdzi, ze to plastiki przyczeione do paznokci. Za to lubi jak mam pomalowane na czerwono. A u stop ma zrobiony french. Kiedys sama nosilam tipsy, zeby nie bylo, ze jestem jaka niezadbana paskuda. A tak w ogole to tipsy sa juz nie modne...

Gość nekrofil :)
Takie sine jak u trupa

Gość vertigo balans
czerwone szczególnie w odcieniach mocnych i raczej ciemnych ewentualnie czarne, tak dla rozrywki tipsy mogą być, pod warunkiem, że mają rozsądną długość i też pomalowane są jednolitym kolorem, oczywiście czerwonym tzw french jest bardzo elegancki i też mi się bardzo podoba wszelkie inne kolory są dla mnie nie do przyjęcia, szczególnie te żarówiaste kolorki :p

Gość vertigo balans
i na buty oczywiście patrzę to było zawsze jedno z moich kryteriów, czy dziewczyna nosi szpilki, ale nie tak od wielkiej okazji, tylko często są takie dziewczyny, więc nie ma problemu dodam, że ważne też jakie to są fasony, nie każdy mi dogodzi, raczej w kierunku klasyki, bez błyskotek, proste czółenka, lakierowane lub nie, czarne lub czerwone

Gość vertigo balans
i oczywiście rozmiar mi też musi pasować

Gość kalimerka k.
Mój facet uwielbia czerwone paznokcie - więc częściej mam czerwone, niż w innym kolorze. To on mi sponsoruje wszystkie produkty od new nails, a ja po prostu staram się, abyśmy obydwoje byli zadowoleni. No i jak najbardziej jesteśmy ;-)

Gość keep warm
znam kolesia, ktory twierdzi, ze kobieta z czerwonymi paznokciami wyglada jak dziwka