Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ModnaOkularnica :)

Jakie oprawki okularow do szczuplej podluznej twarzy ?

Polecane posty

Gość ModnaOkularnica :)

Dziewczyny musze kupic sobie okulary wyszlo mi dlugie siedzenie przed komputerem :/ ale to dla mnie problem bo chcialabym miec modne i dobrze dopasowane oprawki do twarzy. Znacie sie na tym ? Slyszalam ze wazne jest przy wyborze oprawek : uklad twarzy, jaki nos, kolor i rodzaj wlosow. A wiec mam szczupla, pociagla twarz, nos jak dla mnie dlugi :) Czarne wlosy do ramion sciete na rowno. kolor oprawek chcialabym czarny. Moze cos poradzicie ? Z gory dzieki za pomoc ;)

Gość patataj patataj
iiiiihaaaaaaaa prrrrrr :classic_cool:

Gość w tym to chyba optyk ci
powinien doradzić a nie kafeteria! Idz do salonu zobacz co ci sie podoba i przymierzaj -sama sie zorientujesz w czym ci twarzowo a w czym nie

Gość gość
Jeśli o mnie chodzi to ja sobie oprawki wymieniam w optyku na ul. Westerplatte. Mają dużo zniżek na markowe produkty, także trochę można zaoszczędzić. Dodatkowo są promocje dla stałych klientów, więc zawsze te parę procent mniej się wyda. Więcej o ofercie i aktualnych wyprzedażach jest na ich stronie www.swiatokularow.com

Gość gość
Każdy może znaleźć okulary dla siebie w dzisiejszych czasach. Kiedyś to był za to duży problem żeby znaleźć oprawki które byłyby wygodne i jeszcze jakoś wyglądały. Na ten moment chodzę w modelu Tonny – www.tonnydesign.com . Noszą się oki, estetyka idealna pod mój gust i też mój codzienny styl. Lepszych okularów jeszcze dla siebie nie znalazłem niż te.

Gość gość
Byle nie okrągłe. Taka debilna moda teraz na okrągłe oprawki.

Gość gość
Dobre mam doświadczenia jak na razie z okularami Tonny. Można je w niektórych salonach dostać, są też na stronie www.e-glasses.pl z opisami i zdjęciami. Nie psują się, nic nie odpada ani się nie wygina, pod względem trwałości zdecydowanie mogę dać 5 na 5. Estetyka nieszablonowa, raczej nikt inny takich okularów nie produkuje jak oni, można się wyróżnić, ale w taki pozytywny sposób.

Gość gość
Z dobrym podejściem się już nie jeden raz spotkałam w salonie Eurooptyka – eurooptyka.pl. Mają punkt w Galerii Myślenickiej także łatwo trafić :) Soczewki kontaktowe głównie u nich kupuję, mają zróżnicowane ceny, można kupić i jednodniowe i miesięczne, co kto potrzebuje.

Gość gość
Te okulary co mam od paru miesięcy zamawiałam w Eurooptyce (salon w GM), na stronie eurooptyka.pl są adresy wszystkich ich punktów. Fajne, życzliwe podejście, duży wybór rodzajów opraw i marek, nie było problemów z wyrobieniem okularów na poczekaniu.