Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NajgorszaNieWartaCiebie

Przepraszam:(

Polecane posty

Muszę to napisać. Kochanie moje jedyne. Popełniłam tak straszliwy błąd......Tak strasznie żałuję:( Wybacz mi proszę, wiem, że Tylko TY jesteś moją miłością i tylko TY masz do mnie prawo... Przepraszam, że Cię zdradziłam. Właśnie przed chwilą. Nie zasługuję na nic. Nie jestem godna nazywać się Twoją narzeczoną. Nie jestem godna Twojej miłości, Twojej dobroci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE JESTEM!!!!!!!!!!!!!!!!! Skarbie............. Przysięgam, że to NIGDY już się nie powtórzy. PRZENIGDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NA ZAWSZE TY!!!! Zawsze Twoja, przysięgam, na zawsze już będę tylko Twoja!!!!!!!!

Tak straszliwie mi przykro....:( Kocham Cię ponad wszystko.....................

Gość zastanawia mnie
jeszcze nie jarzę tych zajawek

Wybacz mi, wybacz............... Przysięgam wierność i uczciwość. Przysięgam, zawsze tylko TY..... Mój najdroższy:(

Wiem, że tp co nas łączy, to najprawdziwsza miłość, najprawdziwsza..... z Twojej strony.... Ale z mojej też już będzie prawdziwa, przysięgam na wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:(

Przysięgam Ci być najlepsza. Przysięgam być wierna. Przysięgam być szczera. Przysięgam się Tobą opiekować. Przysięgam nigdy Cię nie zawieść. Przysięgam nigdy Cię nie zasmucać. Przysięgam nigdy nie narzekać. Przysięgam być najlepszą żoną i matką. Przysięgam zawsze Cie kochać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość verve
daj mu lepiej spokuj,jak ci nie wstyd

Piszę to tutaj, bo muszę to z siebie wyrzucić. Przecież nie mogę tego napisać JEMU......................... On by tego nie przeżył......

Gość powiemy mu
o tym wszystkim.

Gość jak to baba
.