Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Konstancja34

Jak się teraz ludzie ubierają na 18-tkę?

Polecane posty

Gość Konstancja34

18-tka na sali... Mam pewien pomysł na siebie, ale nie wiem czy to będzie ok. Opowiedzcie proszę, jak się ludzie teraz ubierają na 18-tkę. Głównie chodzi mi o kobiety w moim wieku. :P

Gość Konstancja34
Chodzicie na 18-tki?

Gość Konstancja34
O ile na zwykłe urodziny, czy wesela, bale itd. - ubranie jest dość łatwe do skompletowania... to 18-tka to taka niedookreślona elegancja? Czy jak to wygląda?

Gość Konstancja34
Mam pewien pomysł na siebie... ale nie wiem czy nie przesadzę i dlatego pytam was.

Gość Konstancja34
Proszę pomóżcie...

Gość Konstancja34
Mam już na oku koronkową spódnicę i mam taki topik (trochę stylizowany na bieliźniany) Czarny z turkusową i białą koronką, do tego chciałam tą czarną spódnicę z koronki ... i turkusowy makijaż oka. (pasuje mi taki, mam czarne oczy praktycznie). Ale nie wiem, czy to nie przesada.

Gość Konstancja34
A torebka? kopertówka? czy coś w tym stylu?

Gość Konstancja34
Mini odpada.. mam 34 lata, a wiadomo tam będzie sporo nastolatek w mini, na tym tle lepiej nie ryzykować z mini.

Gość Konstancja34
Co jeszcze pasuje na babę w wieku 34 lata? :P

Gość Konstancja34
Ogólnie sobie kombinuję tak, że to ma być trochę szalona elegancja. Aby nie wyglądać na starą babę wśród nastolatek.. no i muzyka raczej od dj-a.. więc luz... ale elegancki... bo w końcu będzie kilka pokoleń..

To zależy gdzie ta osiemnastka. Jeśli w domu to dość zwyczajnie, może tylko jakąś uroczystą bluzeczkę ;) A jak w klubie, to bardziej imprezowo.

Gość Konstancja34
To będzie sala zwykła z muzyką disco podejrzewam. :P

Gość Konstancja34
http://koktajl.fakt.pl/Boczarska-Zlote-Kaczki-2011,galeria-artykulu,137607,2.html A coś w takim stylu? Tylko bardziej szalone trochę. Bowiem podobna spódnica tylko bardziej w stylu gotyckim dłuższa z tyłu dłuższa z przodu krótsza koronkowa bez dodatków, prosta w kroju. A góra bawełniany top czarny z koronkami ecru i turkusowymi (trochę bieliźniany)

Gość Konstancja34
Do tego makijaż turkusowy w stylu arabic. Dobrze wyciąga mój czarny kolor oczu... :P

Gość Konstancja34
Zastanawia mnie tylko, czy to niezbyt szalone.. :O

Gość gdfgadf
Ty sie lepiej ciotka zastanów, ile w kopercie dać, bo nikt cie nie zapraszał, żeby na ciebie popatrzeć.

Gość Konstancja34
Już wiem ile w kopertę włożę, więc się nie martw. A ja tak ni ciotka... bo ogólnie chyba raczej w tej kategorii, a tak naprawdę to jestem kuzynką. A facet, to chyba jeansy i marynarka - będzie ok?

Gość Konstancja34
A może teraz ktoś coś napisze, jak się ludzie w moim wieku noszą na 18-tkach?

Gość Konstancja34
Ponieważ 18-tka będzie na zwykłej sali wiejskiej, więc falbany chyba nie bardzo. Pójdę w fikuśnych spodniach czarnych (dość sportowy krój), topiku (gorsecie) czarnym z odrobiną turkusu, do tego czarny żakiet przy nim turkusowa róża. Ćwiczę turkusowe smokey eyes. :P Poluję na fajną kopertówkę do tego. Ogólnie będzie to niezbyt zobowiązujący styl... trochę prowokacyjny chyba.. ;) No ale tam będzie dj, zatem pewnie muzyka od sasa do lasa. Bo będzie tam młodzież i starszyzna. Taki misz-masz.

Gość Konstancja34
Ponieważ 18-tka będzie na zwykłej sali wiejskiej, więc falbany chyba nie bardzo. Pójdę w fikuśnych spodniach czarnych (dość sportowy krój), topiku (gorsecie) czarnym z odrobiną turkusu, do tego czarny żakiet przy nim turkusowa róża. Ćwiczę turkusowe smokey eyes. :P Poluję na fajną kopertówkę do tego. Ogólnie będzie to niezbyt zobowiązujący styl... trochę prowokacyjny chyba.. ;) No ale tam będzie dj, zatem pewnie muzyka od sasa do lasa. Bo będzie tam młodzież i starszyzna. Taki misz-masz.

Gość ...a tutaj
Proponuję małą czarną z dużym rozpierdakiem z tyłu, a zamiast marynarki fajny kusy sweterek z podciągniętymi rękawami błękitny lub w innym kolorze, gładki, nie dłuższy niż do górnej linii bioder, piękny naszyjnik i bransoleta - taka niewymuszona elegancja we włoskim stylu

Gość Konstancja34
Nudne już trochę te małe czarne. Pewnie jakieś młode też będą w takich małych czarnych, a na tle młodych mogę wyglądać mało korzystnie.