Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jendzaaaa25

**********Jak pozbyc sie tych MYSLI ???? ****************

Polecane posty

Gość Jendzaaaa25

NO WIEC TAK ZEBY NIE ZANUDZAC W SKROCIE JA do niedawna dziewica on facet ktory spal z 4 kobietami przede mna : 1. stracil prawictwo na dyskotece - jdnonocna przygoda 2.potem roczny zwiazek - pierwsza milosc dziewcyzna zlamala mu serce podobno nawet mial mysli samobojcze 3.kumpela go pocieszala i nie wiem po jakim czasie zaczeli ze soba spac - powiedzial ze nadal myslal o tej z numeru 2 a tej z nr 3 dal co mogl - cialo cyli sex, po 2mies tylko seksu zostali para 4.po 2 latach mial nowa, po 2tyg wprowadzil ie do niej i na 4ty dzien od zamieszkanai razem zaczeli uprawiac sex... ja mam cholerny uraz bo mysle ze czlowiek traktuje sex jako rozrywke i przyjemnosc a nie element i dodatek do milsci, czasami niedobrze mi sie robi jak sobie pomysle ze robil limete ktorejs z nich :/ bleee

jednym slowem bawidamek (ktory lubi kobiety) i napaleniec..ja tak odrazu zaznaczam na wstepie

i jeszcze powiem..tez czuje obrzydzenie..ja mam kolege ktory zalicza i tez byly na "jedna noc" a potem je rzucal..w koncu zrobil jednej dziecko i jej sie wypiera i nie ma szans na normalna dziewczyne..bo ktora go zechce ktory tylko zalicza a potem je rzuca a tu nagle okazuje sie ze ma dziecko..takze ja bm nie chciala miec takiego..

Gość nie mam instynktu
no i co z tego ? ty za kilka lat też będziesz miała kilku partnerów na koncie pomyśl z perspektywy czasu: ile jest kobiet 35 letnich które mogą o sobie powiedzieć że były tylko z jednym partnerem któego kochały ? hmmmmm, im dalej w las tym więcej drzew dziś wieku powiedzmy 20 lat bulwersuje Cię facet mający 4 partnerki ale gdy będziesz miała np 35 lat sama będziesz miała tylu na koncie opisywany koleś moze przecież sie ozenić i już nie nabijać licznika i wieku 35 lat mieć tylko 4 partnerki

Gość Jendzaaaa25
no tak ale na pewno nie wskocze do lozka facetowi na poczatku tylko jak bede go kochala !!

Gość Jendzaaaa25
tu nie chodzi o fakt bycia w zwiazku tylko ze jak po 4 dniach wskakujesz komus do loska to gdzie tu milosc?? i sorry ale ze jak facet mi mowi ze czul sie natyle dobrze zeby jej p zrobic minete to az mnie biezre jaka jest roznica miedzy na tyle dobrze a z milosci?? czy faceci sa az na tyle plydcy??

Gość tjaaaaaaaaaaaaaa
no tak dla facreta kazde wytlumaczenie zeby wyruchac jest dobre.... zal

Gość Gumi sok z jagodek
bedzie ciezko u mnie sie nie dalo mialam podobnie teraz jestem z facetem co mial tylko jedna laske przede mna z ktora chcial sie hajtac :p

Gość Jendzaaaa25
he eh wszystko jdno wiadomo o co chodzi :p nie jeste dziewica od 2 mies ale swojemu nie pozwalam robic bo to dla mnie bleee niehiigieniczne i dlatego mnie bierze na wymioty jak sobie pomysle ze poprzednim robil bez milosci w zwaizku :/

Gość No cooooze
nic nie usprawiedliwia ruchania sie bez zwiazku zwlaszcza ze koles utrzymuje ze jest uczuciowy he he

Gość Viginna
tak to jest ja jestem dziewica i szukam prawika :) zawsze latwiej i nie bed miala urazu :)

Gość stara ale jarra 32
zgadzam sie moj maz byl dla mnie pierwszym i ostatnim i ja dla niego tez polecam zdecydowanie :D