Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mila250

technologia zes

Polecane posty

Gość mila250

Witam czy ktoś z Was słyszał albo używał takich wisiorków ze znakiem zodiaku albo bransoletek z chipami w technologi zes poprawiające samopoczucie

Gość jorgos
Ja nie używałem ale moja siostra tak w sumie była bardzo zadowolona, tylko że kupiła to w austri w Polsce raczej nie można tego dostać

Gość kobalyt
Witam czy to chodzi o te chipy co ujemne jony neutralizują Napiszcie coś wiecej też jestem zainteresowany :)

Gość mila250
Dokładnie o te wisiorki chodzi, dostałam taki w prezencie jakis czas temu i zgubiłamna wakacjach :( teraz widze że faktycznie lepiej się czułam jak go nosiłam a ostatni u jakiejś gwiazdy branzoletke widziałam . Dlatego szukam opini i może ktoś wie gdzie to dostać

Gość muni
Mam coś takiego moja mama gdzieś kupiła ale nie nosiłam tego.Zainteresowaliście mnie tematem i od wczoraj nosze :) zamelduje za jakiś czas czy i jak działa

Gość mila250
Muni a nie chcesz odsprzedać, albo chociaż spytaj mame gdzie kupiła bardzo mi zależy plis plis

Gość werwer2342342
Witam, X Chciałbym was ostrzec przez ludźmi szpiegującymi przez internet. Teraz dużo osób to robi(mogą to być wasi znajomi). Spotkałem się z tym nie tylko w miastach ale i na wsi. Np. mieszkańcy mojej wioski non stop szpiegują innych i mnie przez internet. Mają ruch sieciowy z całej polski(każdy komputer) i dalej - mogą czytać wasze maile, rozmowy na forach, rozmowy z komunikatora, odwiedzane strony www, to co wpisujecie do wyszukiwarki itp. Szpiegują przez internet i robią donosy na milicję albo plotkują. X Mają specjalny software od ISP(dostawcy neta). Mogą namierzać nawet wasze położenie z adresem zamieszkania. X Wszystko co robicie w necie oni szpiegują i namierzają. Wystarczy że założycie jakiś topic na kafeterii a oni mogą was namierzyć - ustalić wasz adres zamieszkania, nazwisko,imię....tak że wiedzą o was wszystko... Oni wiedzą wszystko kto i co robi w necie!!! Tak że uważajcie na siebie. X X Podniecają się tym szpiegowaniem tak że uważajcie. Niektórzy z nich są anonimowi i się nie przyznają do tego że to robią ale robią to.... X X X XXX-VCXZCSEDdfskuw23495345923234345345fsdfsdfs

Gość kobalyt
Ja też dołączam się do prośby. Muni czekamy na info :)

Gość jorgos
Pytałem siostry , nie wie gdzie tokupić w Polsce. Tylko uważajcie na podróbki ,te orginalne chipy to są jakiegoś austriackiego profesora reich coś tam. Opatentował jakąś mate z tą technologią zes dla sportowców pdobno super działała . Te bransoletki to nie jakiś plastikowy badziew z targu tylko jakieś porządniejsze niby z certyfikatem muszą być

Gość kobalyt
Mila szukałem na serwisach sprzedażowych nie ma w sprzedaży, w necie ogólnie pisze tylko że dużo sportowców je nosi i o tym profesorze alenic o tym gdzie kupić:(

Gość muni
hehe teraz jak mnie tak zainteresowaliście to nie sprzedam:) moja mama dostała to od szefowej ale u mnie w klubie fitness instruktorzy noszą te branzoletki to może na sportowych stronach poszukajcie. Tylko że one nie są takie plastikowe z naklejką jak niedawno były modne te są takie solidniejsze:)

Gość kobalyt
Ludziska udało się :) pogrzebałem troche na austryjackich stronach i wiem już dużo. ZES technology to firma która sprzedaje te cuda w austri są do wyboru wisiorki ze znakim zodakiu ktrego Mila szuka bransoletki bardzo fajne i takie większe rzeczy do pomieszczeń które neutralizują szkodliwe promieniowanie, jony ujemne , oczyszczają atmosfere itd. Podobno mają przedstawicielstwo w Polsce , spróbuje poszukać i dam znać

Gość kobalyt
Super kobalyt dzięki:) znalazłam na tablicy kogoś kto odsprzedaje za 350 zł mam nadzieje że od bezpośredniego dystrybutora będzie ciut taniej :)

Gość mila250
Super kobalyt dzięki:) Znalazłam ogłoszenie na tablicy gościu odsprzedaje wisiorek za 350 zł mam nadzieje że od dystrybutora będzie ciut taniej

Gość mila250
Pewnie w podróbkach za 10 zł z chińskich hurtowni tak jest ,my rozmawiamy o konkretnej technologi

Gość mila250
W certyfikatach dołączanych do oryginalnych chipów ja do swojego taki miałam

Gość jorgos
Wystraczy poczytac opracowania profesora Reichwaeina i wyniki badań na austryjackich sportowcach

Gość gnus
Witam , posiadam bransoletke świetna rzecz ,noszę ją ok 4 mcy i działa mam więcej siły energi wstaje wyspany i ustąpiły mi bóle głowy . Mogę szczerze powiedzieć że sprawnośc ogólna organizmu mi się poprawiła, jestem zawodnikiem i swoją dostałem w klubie sportowym ale trener zakupuje je od bezpośredniego dystrubutora na Polskę .

Gość mila250
W takim razie czy mogłabym Cię prosić o jakieś namiary od trenera na tego dystrybutora? Nie musi być nazwa czy coś bo nie o reklame tu chodzi , poprostu gdzie szukać

Gość gnus
Nie ma problemu dzisiaj mam trening akurat :)

Gość kobalyt
Ja z mojej strony chciałbym się dowiedzieć gdzie można znaleźć jakieś profesjonalne info na temat działania tej technologi , bo w necie jest mało głównie po niemiecku :(