Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eukkaria

faceci to zboczuchy!!!

Polecane posty

Gość eukkaria

miałam ostatnio koszmarną randkę. było to nasze pierwsze spotkanie a facet zaczął dobierać mi się do tyłka. byłam w szoku zanim sobie poszłam usłyszałam jeszcze tekst po którym brakło mi słów: "masz taką ładną buzię, spuściłbym się ci na twarz" . utwierdziłam się w przekonaniu, że faceci to chamy i zboczeńcy!

Gość Jendzaaaa25
no coz ja opisalam zycie mojego faceta w przeszlosci : strata dziewictwa z laska poznana w pbie - jednonocna przygoda, potem zwiazek w miare normalny co niby babka mu serce zlaala pocieszycielce kumpeli zafundowal w nagrode 2 mies seksu i potem nage postanowili byc razem, potem w nast po 2 tyg zamieszkal i 4tego dnia seksili sie.. gdzie w tym wszytskim milosc uczucie?? :/

Gość raczcie zauważyć
że tam też wyste4pują kobiety

Gość mehuderka23
oczywiście dziwki też chodzą po świecie, ale kobiety zazwyczaj kierują się uczuciem i myślą o związku. facet natomiast myśli tylko jak przelecieć laskę, pragnie tylko seksu, dlatego się stara o kobietę, obiecuje różne rzeczy, mówi to co kobieta pragnie usłyszeć, ściemnia o stałym związku, chęci założenia rodziny itp. a po takich tekstach bierze się za konkrety- za to na czym mu tylko zależy tak naprawdę.

Gość faktomankA12
prawde prawisz

Gość marudzę bo się nudzę
powinnaś zmienić temat na : "faceci to kurwy które powinno się kastrować" chłopak mojej koleżanki zgwałcił ją bo nie chciała mu dawać, więc sam sobie wziął to co mu się należy wg niego.