Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Wrzesień 14, 2012 "I mam piercing na ryju, głownie po tym ludzie mnie poznają" a jakbys zdieła kolczyki z twarzy to by cie ludzie nie poznawali? nawet mamełe? bo tak to zabrzmiało:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Z Każdym Dniem... 0 Napisano Wrzesień 14, 2012 O nie, mamełe mnie pozna zawsze! Chodziło mi raczej o to, że po kolczykach ludzie widzą, że słucham innej muzyki, tj. inaczej: nie słucham tego, co leci na vivie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Wrzesień 14, 2012 a skąd wiesz co leci na vivie? skoro tego ponoć nie suchasz?:> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Z Każdym Dniem... 0 Napisano Wrzesień 14, 2012 Bo mam starszą siostrę, która lubuje się w słuchaniu vivy na całą pisdę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Wrzesień 14, 2012 nie zbanowano mnie od dawna....:D chociaż próbowano zamknąc mi usta ale się nie udało bo prawda zawsze zwyciezy! z kazdym dniem, ja mam tylko eska tv...tam dopiero leci niezłą muza w co drugim klipie jest pitbull:D:D:D:D:D::D:D ten typ nie wiem jak to robi ale gwiazdy popu nagrywają z nim piosenki chyba tylko dlatego ze kazdy z nim nagrywa:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Z Każdym Dniem... 0 Napisano Wrzesień 14, 2012 "Nie spiewam już pod prysznicem, bo boję sie, że Pitbull utworzy ze mną duet" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Wrzesień 14, 2012 nie chciałabyś z pitbullem wystapić w duecie... pod prysznicem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Z Każdym Dniem... 0 Napisano Wrzesień 14, 2012 Oh, raczej nie dorasta mi talentem do pięt, a pod prysznicem wolałabym kogoś innego, mruu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Wrzesień 14, 2012 mruu? kota? tomasz kot? ten aktor? z niani? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Z Każdym Dniem... 0 Napisano Wrzesień 14, 2012 Tomasz, he. Może, w postaci Riedela, w tym filmie wyglądał całkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Wrzesień 14, 2012 no niby tak ale po tym serialu z dygantowa tomi sie zle kojarzy ....:P tak samo ona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Z Każdym Dniem... 0 Napisano Wrzesień 14, 2012 Ja dygantowej nigdy nie lubiłam... Chociaż nie, jak w Fali Zbrodni grała to ją lubiłam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Wrzesień 14, 2012 to na polsacie leciało? ja oglądam tylko tvn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Z Każdym Dniem... 0 Napisano Wrzesień 14, 2012 Nie pamiętam na czym, oglądałam kilka lat temu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach