Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość principessa2

Dieta warzywno-miesna 15kg mniej - topik start 14.09

Polecane posty

Gość mamuska lobuzicy
Czesc, moge sie przylaczyc:D? waze 67kg przy wzroscie 171, nie znosze swoich bioder i ud a tam nagromadzilo sie najwiecej tluszczu, obwod bioder 106, udo 57, talia 70:( mnie wystarczy 5-7 kg bo ja waze mnie niz 60 kg, to mi mowia ze mam oczy wklesle:D:D:D

Gość mamuska lobuzicy
Stara sie jesc glownie drob gotowanyi do tego rozne warzywka, jakmam ochote na ''smazone'' to uzywam czegos takiego co nazywa sie ''pam'' tluszcz w sprayu bez kalorii, tego uzywaja sportowcy, i miesko jestt naprawde smaczne. Do slodzenia kawy czy herbaty uzywam ksylitolu badz fruktozy, no i ostatnio czytam sporo na temat indeksu glikemicznego i zastanawiam siie wlasnie czy nie zaczac jesc wszstkiego o niskim IG. ogolnie ciezko mi dietowac bo kocham jesc, gotowac a ze mam 2 letniego zarloka to corci musze gotowac normalnie i te zapaszki mnie rozdrazniaja:D:D:D

hej mamuska:D no widzisz a moj ma 17 miesiecy i moze zyc powietrzem:D zupelnie nie jak mamusia:D ja po nim wszystko dojadalam bo takie pyszne i sie marnuje i teraz mam za swoje:D od dwoch tygodni strasznie duzo jedzenia laduje w smietniku ten bezczelny,niech no tylko zacznie zarabiac to juz ja mu podlicze te wszystkie straty:P a wracajac do tematu:D no i nazarlam sie chleba na noc:P tzn na kolacje ale spac jeszcze nie ide bo mam w planie porobic te a6w...normalnie robie jak maly spi ale wiecie- WEEKEND:D:D:D - no imi sie cala rutyna burzy:D meza wlasnego we chwili obecnej nie ma wiec nie bedzie sie smial;) moj bilans dzisiejszy to jakies 1400 kcal...hmmm przemilcze. i nie biegalam...tylko troszke z maluchem na rowerkach pojezdzilismy i wsio. ot i wszystkie te kalorie zapewne zostaly ladnie przyswojone przez moj ZADEK:D ej Ty mama sie lepiej nie odchudzaj bo ja przyTobie i tak sie kompleksow nabralam:P:P no i gadaj wiecej co to za spray na patelnie??? i gdzie dostane? w sklepie? na ebayu??? no i sie zaczernij kurde:P i wogole to ja juz spac ide wiec do jutra.wlazcie jutro i tlumaczcie sie bo mi tego trzeba.:) najbardziej lubie te swoja zazdrozc jak ktoras napisze ze malo zjadla przez dzien albo duzo schudla:P to takie dla mnie MOTYWUJACE jest:D:D hehehe milego wieczorku lasencje:D

Hej dziewczyny:) U mnie dzisiaj bez śniadania, bo zamierzam spać i wstać na obiad:) Na obiad jem pół woreczka kaszy gryczanej, chyba zrobie sobie jajko sadzone bo mam straszną ochote i warzywa. Na kolacje sałatka. Wczoraj nawet na rowerku nie pojeździłam byłam tak zajechana po imprezie. Tyle tańczyłam, że mnie wszytsko boli;p

Gość mamuska lobuzicy
Ten spray mozna kupic na allegro i powinien byc w kazdym sklepie z odzywkami dla sportowcow. Teraz sa nawet rozne smaki :D no i co najwazniejsze nie ma po tym wzdec. Ja niestety tez nazarlam sie chleba na noc ( 2 kromki), ogolnie moja slaboscia jest maselko, ale takie prawdziwe, no po prostu na chlebek to oszalec mozna:D:D:D Moja mala je doslownie wszstko i w duzych ilosciach, ale jest wsoka i szczupla, ma genialna przemiane materii, tylko pozadroscic... ale mam nadzieje ze przynajmnej ona nie bedzie sie musiala katowac w przyszlosci:) Tak mysle co na sniadanie zjesc, moze jakies jajko na twardo do tego pomidorki i wasa zytnia...poki co pije kawke. Kiedys bylam na dukanie i schudlam do 59 kg nie powiem banana mialam na twarzy dzien w dzien, ale ile mozna jesc bialy ser???

Gość mamuska lobuzicy
jej ja tez kocham maslo a na swiezym chlebie goracym to wogole sie nie wypowiem bo chyba kazdy wie:D ja juz bylam w parku na dluuugim spacerze. mialo byc bieganie ale nogi bola nadal okropnosc! na sniadanie bylo troszke chlebka pol jablka i kawa z mlekiem:D no wiecie -DIETA hehehe po obiedzie na rowerek z dzieckiem hehehe ale zimno dzisiaj:d

zimno? u mnie ludzie nawet z krótkim rękawem chodzą :D nie jest zimno, ja byłam w aptece to w samym sweterku poszłam :D

Hej :) u mnie tez jeszcze nie zimno ,na sweterku szlam,z pracy:( na razie ni e popelnilam zadnego grzechu ale ciagle mam grzeszne mysli hehee

Gość mamuska lobuzicy
Nie no ja to dzisiaj przegielam palke;/ nie bede wam pisac co zjadlam, bylo pyszne ale brzuszek mi juz odstaje;/

Gość mamuska lobuicy
PIERS Z KURCZAKA PIECZONA, NADZIEWANA SUSZONA SLIWKA, MORELA, CZOSNKIEM I MOZARELLA. SORRY ZA CAPS LOCK ALE DOSLOWNIE KRZYCZE PISZAC TO ;) WLASNIE PIJE SENES;) CO BYM JUTRO ODWIEDZILA KIBELEK ;)

Gość mamuska lobuzicy
Wiesz jakie to dobre bylo:D? od razu 68 kg sie ukazalo shittt;/

Heej dziewczynky:) Na śniadanko dzisiaj zjadłam 2 ktomy razowca z pomidorem i papryką i to posmarowane chranem. Wczoraj piłam Pepsi i zjadłam pare czipsów;/ Dzisiaj musze to odrobić na rowerku:) Ale w końcu sie czuje jakoś aby pojeździć bo po piątku to się do wczoraj leczyłam.

W ogole to chyba pora na kawusie i papieroska;p Zabrałam ze sobą dzisiaj do roboty tyle jedzenia że nie wiem;p Wczoraj zjadłam sobie kasze gryczaną z 2 jajkami sadzonymi i z michą sałaty, a na kolacje o losie, 2 tosty z chleba razowego z serem szynka i cebulą.... Ale w piątek koleżanka mi powiedziała ze schudłam, a dzisiaj jak weszłam do pracy to druga też powiedziała ze chudne w oczach. Szkoda że ja tego nie widze. Dziewczyny piszcie piszcie co wy jecie, bo mi się już kończą pomysły.

no ja prawie zero ruchu przez to choróbsko wiec sie zważe za tydz jak zawsze :D bo teraz to watpie aby cos spadło:D dzis wogólę rewelacja, mówic nie moge dzwoniłam do przedszkola bo mała tez chora to mnie kobitka zrozumieć nie mogła co ja do niej mówię :D

Mi się nie chce ruszać, lubie chodzić nawet pare kilometrów, ale ten rowerek to odwlekam jak moge. Na bieganie się umawiałam, ale tez nie wiem co z tego bedzie

Hej laski) moje sniadanie to poł makreli wędzonej,pomidor,kromka razowca,kawa lunch to zupka kalafiorowa z mieskiem-kurczak,kawka pozniej bedzie jogurt i kawka

ja jeszcze męcze łososia w galarecie, na obiadek też łosoś z grilla z warzywami A na kolacje chyba sałatke zrobie

Gość joanna84m
hej, moge sie dolaczyc? walcze z kilogramii juz poltora miesiaca. nie wiem ile schudłam, bo nie mam wagi, ale duzo osb mi powtarza to prawie codziennie, wiec pewnie tak jest. mam 165cm wzrostu i 1 sierpnia wazyłam 69,8kg...

Gość joanna84m
ja codziennie w pracy o 7 dzien zaczynam od kawy, czarnej naturalnej nie słodzonej bez mleka. do tego zawsze mam jogurt albo z muesli plus siemię lniane i otreby pszennei owoc (zazwyczaj jabłko) na drugie sniadanie jem serek wiejski z ogorkiem albo pomidorem. a i duzo wody w pracy do tego ok. 2 litrów plus zielona herbata. na obiad codziennie warzywa surowe albo gotowane z ryzem albo z kaszą gryczaną albo z kilkoma ziemniaki i jakies miesko gotowane. o 17 nastepna kawa i 18.30 kolacja albo jogurt albo micha sałaty albo jajka gotowane...tak ok. 20 zawsze kubek zielonej herbaty.

Gość joanna84m
a co jesz? ja wyeliminowałam całkowicie chleb i makaron oraz potrawy z mąki

Warzywa, kasze, ryż ciemny i makaron ciemny ale chyba makaronu z 2 tygodnie nie jadłam, chleb ciemny jesli juz jem. Głównie to piersi z kurczaka z grilla i łosoś plus warzywa, jajka, sałatki