Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i w ogole jestem dziwna

męskie perfumy i zapachy lubie bardziej niż damskie

Polecane posty

...

Gość gfdgffh
tez tak mam, bardziej mi sie podobaja, bo nie sa tak przeslodzone i duszace jak wiekszosc damskich

Ja też i często używam męskich, jest pare zapachów które nie są typowo męskie i sie super na kobiecie noszą. Moja mama ma to samo. Nikt w życiu nie zapytał czy używam męskich perfum

Gość gromkie brawa dla gustawa
ja też tak mam, również jeśli chodzi o zegarki, męskie strasznie mi się podobają, damskie są zawsze jakies cyrkoniami obklejone, albo mają dziwne kształty i sa małe:o

Gość gromkie brawa dla gustawa
aaa a jako perfumy używam Armani Black Code, kocham je

ja lubie ck, ale damskie ck in2u też są w porządku, ale jednak męskie mają w sobie coś bardziej przyciągającego, lubie tez zapach 'mercedes benz' i z takich tanich wód kolońskich "kanion gold"... są niezwykle mocne, nieprzesłodzone jak ktoś zauwazył, mają taką cierpką nutę, a co najlepsze, facetom podobaja sie te zapachy, mnie tez nikt ngdy nie spytal czy albo czemu uzywam męskich, nikt sie nie skapnął :D

XS pacco rabanne mi akuratnie sie podoba. ale nie wiem czy wiecie ze na kobiecej skorze inaczej sie perfum odczuwa anizeli na meskiej?kwestia wspolczynnika potu.

Ja lubię męskie ,ale wąchać... nie wiem co w tym jest :P ale jakoś na mnie działa. Nie perfumowałam się za to nigdy męskimi...

Gość gość
Ja lubię bardzo Chanel Allure. Fajny, świeży , męski zapach. Kupuję przez stronę galeriazapachow.pl bo tam mają najlepszy wybór perfum i są bardzo trwałe.