Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasieniaaa_ee

czuje się tłusta a waże 49kg...;(

Polecane posty

Gość kasieniaaa_ee

Mam 166cm, waże 49kg w biuście mam 86cm talia 62cm biodra 90cm udo 50cm łydka 32cm każdy mówi mi, że jestem chuda jak patyk... a ja jak patrze w lustro to widze grubasa licze sobie co zjadłam, pilnuje sie... boje się, że to wszystko zmierza do złego. W czerwcu z 53kg schudłam do 49 bo 2 dni nie jadłam. Straciłam po średnio 2-3cm w obwodach. Efekt jojo mnie nie dopadł. Nie mogę patrzeć na swój tłusty brzuch, jem ciągle sałate, za tydzień zapisuje się na siłownie i fitness. Wydaje mi się, że wszyscy są chudsi ode mnie. A co najgorsze to trafiłam na forum (chyba anorektyczek) które piszą, że 50 cm w udzie przy wzroście 175cm (gdzie ja mam 166cm) to mutant i tłuścioch i one mają po 45cm... Ja się w to wkręcam i jak tak czytam to też widze te udziska...

Gość KOKSUSEKPIK
u ciebie nie chodzi o to że tłusta jesteś tylko o proporcje jesteś gruszką i zawsze biodra będziesz miała duże musisz swoją figurę skorygować ale nie dietą bo to ci nigdy nie pomoże ale ubiorem

Gość krysiaaaa_aa
Uważasz, że 90 w biodrach to dużo? Bo mi każdy mówi, że mam tak malutkie bioderka i tyłek, że w sumie to wyglądam trochę jak dzieciak z podstawówki. Akurat z biodrami nie miałam nigdy takich wkrętów, a tu prosze;p kolejna opinia i kolejny problem do zrzucenia

Gość KOKSUSEKPIK
głupia jesteś czy co wiesz co to są proporcje masz mniejsze ramiona niż biodra i zawsze będziesz miała bo masz taką udowe ciała czy będziesz ważyła 30 50 czy 70 to przez budowę ciała wyglądasz grubo nie przez wagę chudnięcie ci nie pomoże bo zawsze będziesz grubo wyglądała musisz zacząć się ubierać odpowiednio do swojej figury i radzę żebyś przytyła z 5kg bo pewnie wyglądasz jak kij od zmiotki

Czytasz jakieś głupoty i za bardzo bierzesz to do siebie. Skoro inni mówią Ci,że jesteś szczupła i zgrabna, to pewnie faktycznie jesteś, po co mieliby kłamać?

napisz na innym forum swoje wymiary i wage - nikt Ci nie powie ze jestes wielorybem! tutaj jest zbior ludzi z niedorozwinieciem mozgowym, pisza tak zeby komus dowalic a Ty bierzesz to do siebie

Gość Szef mody nr 1
Daj zdjęcie to ocenimy(twarzy nie musi być) a nie takie gadanie po próżnicy

Gość kasieniaaa_ee
kiedyś wrzuciłam tu swoje zdjęcie... napisaliście mi, że jestem koścista i chuda tak że nikomu się nie spodobam... Ale co z tego jak ok 3 komentarze mówiły o tym, że mam wielki brzuch, uda itd... nie wiem czy było tylko złośliwe czy nie ale wzięłam to do siebie i inne komentarze już mnie nie obchodziły.. nie ma minuty żebym nie myślała o tym jak wyglądam

przestań sie przejmować jak ktoś ci powie że jestes gruba bo nie jesteś. Skoro inni mówia że jestes chyda to chyba tak jest. zresztą 49 przy 166 to na prawde mało!

Gość hmmmmmmmmmmmassakldnksnmfdkds
idz do psychologa - serio

Gość Szef mody nr 1
Wrzuć na 5 minut i nikt nie zdązy cię obrazić - a ja jako ogarniety facet ci napisze, żebyś nie sugerowała się innymi, bo widzę, że jesteś bardzo wrażliwa na tym punkcie, a złośliwych nie brakuje, o ile chcesz sobie pomóc...