Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczynająca się starać

Czerwcówki 2013

Polecane posty

Gość keit85
tak faktycznie z tym testem należało by poczekac do dnia spodziewanej@ ale niestety jest to tak ekscytujące że chce sie wiedziec natychmiast:)

Gość keit85
no i mam chyba zapalenie pęcherza:(

Gość Karolinka_Malinka
Cześć dziewczyny jak tam wasze testowanie, żadna nic nie pisze

Gość Karolinka_Malinka
Oj chyba nam ten topik powoli upada...

Heej ja dzisiaj powinnam dostać @ ale narazie jej nie widac jajniki mnie bolą,robiłam wczoraj test koło 18.00 ale pokazała sie jedna kreska...więc?

Miło czytać kobiety zaczybające tę wyboistą (na szczęście nie dla wszystkich) drogę. Życzę Wam POWODZENIA. Boże gdybym ja wtedy będąc w Waszej sytuacji, starając się 1-2 miesiąc, wiedziała,że miną ponad 4 lata (ok 51 cykli) a ja nadal nie będę mamą...Ja juz nie wierzę, że uda nam się w ogole, a co dopiero naturalnie...Dziewczyny doceniajcie to jak Wam się uda.

Gość Karolinka_Malinka
Chyba na dobre wątek umiera...

hejka dziewczyny:) ja sie troszkę udzielałam w topiku "czerwiec 20013????" ale niestety nic nie wyszło :( był to dopiero mój pierwszy cykl starań. Powodzenia dziewczyny, trzymam kciuki zeby wam się udało :)

Gość czerwcowka2013
Czesc dziewczyny. Jak sie czujecie?? :) U mnie juz jest 8 tydzien i od poczatku lekko pobolewa mnie podbrzusze, ale to chyba znak, ze rosnie macica. Co tydzien czytam o tym jak rozwineka sie fasolka w chwili obecnej :) i juz nie moge sie doczekac brzuszka i pierwszych ruchow dziecka :) Mam nadzieje, ze ten watek dalej sie bedzie rozwijal. Zastanawia mnie tez czy macie juz wybrane imiona dla Waszych malenstw i ogolnie poszcie o tym jak przebiega Wasza ciaza :) Pozdrawiam.

Gość moniaszek
witam. ja dolacze do czerwcowek:-)termin 1czerwiec:-) co tak cicho tu dziewczyny u Was???