Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdarny w temacie

bardzo atrakcyjna dziewczyna z niskim poczuciem własnej wartości, jak przekonać

Polecane posty

Gość niezdarny w temacie

z góry dziękuje wszystkim za wejście i pozostawienie swoich rad. tak jak wynika z pytania postawionego w temacie: dziewczyna która mnie interesuje dosłownie gniewa się na mnie za moje szczere komplementy. czy któraś z was ma podobnie? jeśli tak to proszę podpowiedzcie mi w jaki sposób mogę ją przekonać że to co naprawdę widzę, mam przed sobą i o czym mówię jest prawdą? bez domysłów, nie zamierzam zaciągać jej do łóżka. mamy to już za sobą. jeszcze raz dziękuję za wszelkie rady :)

Gość stało sie tak
jakie to komplementy; pisz;)

Gość męski konkwistador
może zwyczajnie za dużo jej "słodzisz"? albo ona się już takich komplementów nasluchała np. od kolesi którzy chcieli ją przelecieć i teraz ją to nie rusza?

Gość niezdarny w temacie
gdybym wiedział jakie do niej dotrą nie prosiłbym o rady tutaj. nie znam jej długo, ale już zdążyłem się przekonać że ma nieadekwatnie niskie poczucie własnej wartości względem tego co reprezentuję. oczywiście mogę wychwalać ją za charakter, intelekt osobowość czy dobre serce..ale mogłaby to odebrać jeszcze gorzej. nie w obliczu tak krótkiej znajomości. w końcu pierwsze co mnie w niej ujęło to właśnie fizyczność.

Gość niezdarny w temacie
męski: też nad tym myślałem ale to nie tak że powtarzam się z tym 20x na godzinę. ona ma bardzo niskie poczucie wartości. mało tego, nieco wcześniej była takim brzydkim kaczątkiem które zdążyło się już fizycznie przeobrazić. niestety nie mentalnie

Gość pisz niecierpliwimy sie
a jaka fizycznosc to;)? jak facet chwali fizycznosc i niefizycznosc jest ok. jak tylko to 1 to dla niektorych kobiet to mało.... jaka 1 cecha u niej jest nr 1?

Gość bądź tylko:)
cierpliwy, w końcu uwierzy w siebie i w to co mówisz. Jej niska samoocena to wina rodziców- być może za często ją dołowali:(

Gość niezdarny w temacie
oczy zdecydowanie..jednocześnie jej kompleks. paradoks. komplementuje je każdy, znajomi i ich rodzice na ulicy. taka śliczna niebieskooka blondynka. jest szczupła, drobna, gładka.. bardzo naturalna.

Gość bo wy tylko wdzicie
cycki...

Gość niezdarny w temacie
ma małe piersi. moim zdaniem małe b ale sama twierdzi że to a. możliwe, zna się lepiej. są świetne, jędrne, mieszczą się w dłoni. czego chcieć więcej?