Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gwiaazdaa

gronkowiec złocisty

Polecane posty

ehhh hej wam wszystkim:) znowu wam truje, bo juz wczesniej pisalam oo tym, ze mam czeste chrzakanie...zrobilam wymaz z gardla...i wyszlo mi, ze mam gronkowca złocistego...prosze powiedzcie mi, czy to jest grozne? bo nazwa "gronkowiec" jakos zle mi sie kojarzy...czy to paskudztwo da sie wyleczyc?

Gość FIKOŁAJ
Dietka i ziółka, załatwią gada :) Pij codziennie na czczo wodę z cytyrną. Czytałem gdzieś że brokuły mają jakiś wkładnik który pomaga zawalczyć gornkowca. Ogólnie czeka Cię zmiana diety, odstaw to czym tego typu bakterie się żywią- CUKIER, NABIAŁ, BIAŁA MĄKA. Poczytaj sobie w tym temacie, wszytsko pomocne przy zwalczaniu gronkwca i tego typu dziadostwa :) http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5151525&start=0 Moesz sobie też kupić liść oliwny i tabletki oragano.

dietką i soczkiem z cytynki to ty sie na tamten świat przejedziesz...jak za bardzo zakwasisz organizm a zakwaszenie to przyczyna wielu chorób zresztą skoro masz gronkowca to już jesteś zakwaszona ! co innego woda z miodkiem i cytrynką ! Sa fantastyczne preparaty silniejsze od antybiotyków i nie sieją zniszczenia, no ale trzeba sie do odpowiedniego lekarza udać .

Gość Do odpowiedniego
specjalisty trzeba sie udac:)

Gość na gronkowca
złocistego cebula jest najlepsza, lepsza nawet od specyfików lekarzy.

Gość Do odpowiedniego
A dlaczego nawet od specyfików lekarzy???po pierwsze lekarze nie maja zadnych specyfików,sa dostepne tylko w aptekach za forse,a i nawet,mysle ze tylko lekarzy