Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duch-gor

Dlaczego te ciąże są tak niesprawiedliwe!!!

Polecane posty

Gość duch-gor

Dlaczego kobietom w udanych małżeństwach tak trudno przychodzi zajście w ciaże, a takie dziewuchy, którym tylko seks w głowach, bez żadnego uczucia oddające swoje ciała na potęgę, zachodzą na pstryknięcie palców? Nie martwią się czy płodne, czy nie. Nie tworzą rodzin, unieszcześliwiają siebie i dziecko. a takie jak my ? to niesprawiedliwe, dziś znów zobaczyłam jedną kreskę...

Gość lekki-niepokój
odpuść sobie, zapomnij, to wtedy wyjdzie:) serio.

Gość kldfdffkl;f
tak to wlasnie jest:( znam ten ból i mam dokladnie takie samo zdanie

Gość lkjhgfdsazz
ja ciazy nie planowalam, zaszlam (wpadka) jak mialam juz 30 lat (31 jak rodzilam) i powiem ci ze jestem szczesliwa, ze to los zadecydowal za nas :) Wiem, ze to niesprawiedliwe, jest wiele par, ktore marza o dzieciaczku a nie moga go miec i sa tez tacy, ktorzy wlasne dzieci zabijaja. :(To przykre ale nie da sie z tym nic zrobic. Tak jak napisal ktos wyzej- wyluzujcie, nie myslcie, nie planujcie. kochajcie sie po prostu dla czystej przyjemnosci. Wie, ze to trudne wylaczyc swiadomosc ale postarajcie sie ;)

Gość a niby w czym Ty jesteś lepsza
od nich?? jakim prawem mówisz zę unieszczęśliwiają siebie i dzieci??:o żalll

Gość ciekawa strona...
Uważasz sie za lepszą? Trochę pokory...

Gość 34fnjvnfk
a może zanim wzieło się ślub to x lat mieszkało się z chłopakiem szprycująć antykoncpecją hormonalną? a może ma się na koncie jakąś aborcję? współczesne kobiety najczęściej same są winne problemów z płodnością

Gość duch-gor
Tak uważam się za lepszą. Nie puszczałam się w kiblach z byle kim. Nie mieszkałam ani jednego dnia z (jeszcze wtedy) chłopakiem/narzeczonym, przed ślubem. Aaaa i nie wziełam ani jednej tabletki antykoncepcyjnej. O aborcji to już nawet nie wspomnę. Nie oceniaj mnie swoją miarą, i nie myśl sobie, że wiesz lepiej kim jestem niż ja. Ps. Z tego co mnie nauczyli, to na dziecko mówi się(między innymi) "owoc miłości", czyż nie ? i z tego co wiem rodziną jest ojciec,matka, dzieci - nierozerwalna więź. Ja taką przeżyłam i marzę o tym, aby przekazać to kolejnemu pokoleniu. MAM swoje zdanie i wara. Bezczelną, oraz nic niewnoszącą krytykę zostaw dla swojego odbicia w lustrze.

Gość niestety życie ...
ja akurat bez problemu zaszłam w ciążę dwa razy, ale mam kilka znajomych, którym się nie udało... mój brat zresztą też z żoną nie mogą mieć dzieci... znam też wiele przypadków dzieci z wadami z rodzin, w których matka bardzo dbała o siebie w ciąży oraz wiele zdrowych dzieci "ulicy" ... nie znam Twojej sytuacji, ale rzeczywiście czasem lepiej odpuścić, zapomnieć na chwilę, uspokoić emocje, to bywa najlepszą terapią. Życzę Ci powodzenia, żebyś zaszła w ciążę i przytuliła swojego dzidziusia jak najszybciej.

Gość nie prawdaaaaaa
ale tu nie odpuszczenie chodzi czasem bo jesli ktos ma problemy zdrowotne to odpuszczenie nic nie da ten kto tego nie przezyl nie wie jak to jest

Gość nie prawdaaaaaa
4fnjvnfk a może zanim wzieło się ślub to x lat mieszkało się z chłopakiem szprycująć antykoncpecją hormonalną? a może ma się na koncie jakąś aborcję? współczesne kobiety najczęściej same są winne problemów z płodnością ty chyba nie wiesz co piszesz kobieto:O

Gość nie kazdemu odpuszczenie
i wyluzowanie jak to nie któzyp isza pomaga bo jesli ktos jest zdrowy to ok ale ja ktos sie np leczy albo stara kilka lat to nie na takiej zasadzie to dziala jak sie wydaje tym co starali sie pare miesiecy sama staram sie kilka lat juz mimo odpuszczenia po tylu latach i leczenia ciazy nie ma

Gość nie kazdemu odpuszczenie
przepraszam za bląd tak miało byc którzy pisza

Gość duch-gor
nie każdemu odpuszczenie bardzo mi przykro. My z mężem staramy się od niedawna, a już bardzo się przejmuję, a co dopiero Ty :-( Życzę Ci z całego serca i mimo wszystko powodzenia!!