Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa strona...

Lumpeksy w waszym mieście- ceny

Polecane posty

Gość ciekawa strona...

Jesli ktoś wie, proszę o odpowiedż. Ile u was kosztują ubrania w dniu wyprzedaży?

u mnie roznie ostatnio kupilam nowa sliczna ielona kurtke za 3 zl cos a la moro do tego taki sweterek w szaro-biale paski poziome z mankietami i kolnierzem od koszuli-biale tez za 3 zl zalezy w jakich sklepach sa np markowe ciuszki juz za 1 zl ale wtedy tam dzicz sie zlatuje :D baby tonami i worami ciuchy wynosza i opylaja na allegro(drogo) a bulgarzy i cyganie na bazarach :D

Gość Smoky eyes
Raz w tygodniu jest za 1zł/szt. Ale tam wtedy tłok :-D

Gość ciekawa strona...
To jest cena w pierwszym dniu, rzeczy z nowej dostawy czy wyprzedaż w ostatnim dniu?

ja mam taki ukochany lumpeksik ceny tam sa ciu wyzsze ale perelki da sie upolowac np snieznobiala koszulka na ramiaczkach na szydelku robiona 5zl koszulka na ramiaczkach czarna 4 zl szara sukienka sportowa morgana najwyzej raz zalozona 20 zl koszulka z kapturem sportowa rozuwana z przodu w ialo zolte pasy 6 zl zimowy szaro czarny rozpinany sweterek z paskiem atmpsphere 8 zl lniany zakiet 12 zl aksamitne rybaczki benetton 12 zl

ja ostatnio tylko po lumkach buszuje :) to juz nalog ciuszki sa sliczne wyprane wyprasowane 3/4 mojej szafy to lumpki :)

Gość ciekawa strona...
Czyli wszystko jest wycenione. A w dniu wyprzedaży też taka sama cena czy nizsza?

tam wyprzedazy jak takiej nie ma ciuszki maja obnizona cene wisza na wieszakach nizej jak tam pierwszy raz trafilam to myslalam ze to normalny sklep z ciuchami :) dziewczyna ma bajeranckie rzeczy torebki itd ;) a wlasnie musze tam jutro zajrzec ;)

taka kurtke moro jak ja kupilam we wtorek widzialam w jakiejs siecowce ale zabijcie nie pamietam w jakiej cena ponad 100 zl a tu taka sama nowiutenka za 3 :D

Gość ciekawa strona...
a jakie to miasto?

Gość w dzień dostwy
...28/kg,później co dzień to taniej;tam gdzie wycena to baaaardzo różnie;czasem promocje-4zł /3zł/1zł...za szt.

Gość w dzień dostwy
...do kaaacia... pozazdrościć takich cen,za takie rarytasy...

Gość BlumBada
u mnie masakra nawet kurtkę można tam kupić za 100 a bluzki są po 30 20 nieraz nawet za 50 ceny jak w sklepie :D

a dziekuje :) no fakt mama farta a zapomnialam jeszcze kupilkam sliczna spodniczke brazowa z recznymi haftami z takim jakby ogonem ale niewielkim za 5 zl :)

Gość sdfghkjjdx
ohhh, lumpeksy, ja dzisiaj kupiłam fajowy płaszczyk na jesien za 30 zł,rozmiar S, ale jest wiekszy, to nawet dobrze, bo jestem w ciazy i akurat mi pasuje, ale jest sliczny

ja ten lniany zakiet kumpeli dalam bo piszczala mi non stop i teraz zaluje sliczny pistacjowy 3 tyg yrmu kupilam sliczny sweterek jano-szary cubus za 4 zl taki tradycyjny w serek

Gość ciekawa strona...
takie atrakcyjne i niedrogie rzeczy to pewnie w dużych miastach?

a gdzie tam ja mieszkam w miescie szumnie wojewidzkim zwanym a to wiocha jest :D