Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lawlii

gdzie kupujecie TORBY,torebki??

Polecane posty

Gość Marcin

Wspólpracuje z firmą C2C, polecam wszystkie opakowania, torby, folie, reklamówki, gwarantuje ze są solidne.

Gość Robert

Czy reklamówki są z grubej folii czy cienkiej w C2C ? Korzysatłem z pewnej firmy, z ktorej do reklamówki włozyło się 3 produkty i już się urywała...

Gość Irka Haffen

Teraz to już jest wygoda ja zamawiam w internecie conversband.pl dużo większy wybór niż w sklepach naziemnych.

Gość Eryk

Polecam stronę ezaopatrzenia.pl, internetowy sklep z wieloma opakowaniami fajnego rodzaju. 

Ja od jakiegoś czasu kupuję jedynie skórzane torebki i buty, Nauczyłam sie,ze tanio znaczy się drogo i ,że lepiej jest zainwestować w porządne wykonanie. Torebka ze sztucznej skóry szybko się psuje. Ta z prawdziwej może posłułżyć przez wiele lat. Mam jedną taką Tommy Hilfiger i chodze z nią już 6 sezon i wygląda dobrze. Nie była taka tania ale nie żałuję,ze sobie ją kupiłam.

Ciekawe wzory ma jeszcze ten sklep

https://frazesy.com/

Polecam jeśli szukacie jakiegoś wygodnego shoppera z ciekawym wzorem. 

Gość Marcin
Dnia 11.07.2019 o 09:14, Gość Robert napisał:

Czy reklamówki są z grubej folii czy cienkiej w C2C ? Korzysatłem z pewnej firmy, z ktorej do reklamówki włozyło się 3 produkty i już się urywała...

Tak w C2C mają solidne, nie ma się o co obawiać, zdecydowanie polecam 🙂 

Jeśli masz problem z wytrzymałością reklamówek to kup u producenta który to robi od 20 lat www.papfol.pl