Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakupywnecie

duży zakup na allegro przez mial

Polecane posty

Gość zakupywnecie

czy ktoś z was zamawiał coś u sprzedawcy allegro ale nie przez allegro ale pzrez miala?

Gość zakupywnecie
*maila

Gość ntntr
Takm, moj ojciec zamawial częśc do ciągnika. sprzedawcy to pasowalo bo nie musial płacic prowizji ze sprzedazy :)

Gość zakupywnecie
no ok, ale czy nie bał się że go jakos wyrolują? jednak allegro mimo wszystko chyba sprawuje jakąś opiekę nad kupującymi, co? Po prostu sie boję :-( mimo że zamawiam własciwie wszystko przez internet. Czy w razie czego złożone zamówienie przez mial ma jakąs wartość prawną, czy co?

Gość zakupywnecie
chce kupic konia za 8 tysiecy

Gość zakupywnecie
chce tego konia odebrac osobiscie i wroce na nim do domu :)

ale dlaczego chcesz przez meila ? przecież ciebie nie obchodzi prowizja a narażasz ise na nieuczciwość - jakby co- ze strony sprzedającego .

Gość zakupywnecie
jakeigo konia? :-D to nie ja chcę tych zakupów prze mail tylko sprzedawca. Ja po rpostyu chciałam inne , indywidualne zamówienie, inne wymiary i on powiedział, ze moze zrobić,a le trzeba złożyc zamówienie przez mial bo on tego nie wystawi na allegro. Po prostu sie boję

Gość zakupywnecie
sprzedanych 602. 1 negatyw za opóźnienia ,10 neutralnych, reszta pozytywy

Gość xxssxxssxx
Tia, ochronę. Zasrana ta ich ochrona.

Gość zakupywnecie
męska rzecz naprawdę uważasz, ze to było zabawne? :-O a potem sie dziwicie,ze jesteście sami..jaka babka chciałaby być z takim troglodytą?

10 neutralnych to tak naprawdę negatywy ,ale nie przyznane ze strachu przed odpowiedzią sprzedawcy . Zobacz od jak dawna ma konto , może napisz do kogoś z tych neutralnych - bądź ostrożna . to coś jest kosztowne ?

To humor adekwatny do tego forum, ja się dostosowuje, kobiety wypisują tu większe bezeceństwa i wcale mi to nie przeszkadza mam dystans do życia .Tylko takie cudo jak wspomniany wibrator wstydziłbym się jako producent wystawić :) Dokonywałem kiedyś trasakcji poza allegro, nie zostałem oszukany. Nie raz daje się negocjować ceny poprzez pocztę elektroniczną. ps Zakupy przez mial to jakas forma w której pośrednikiem jest kot?

Gość zakupywnecie
ok.4000 dla mnie to dużo i dlatego się boję

no rzeczywiście kupa kasy - może umów sie z nim na opłatę przy odbiorze ? da sie to przesłać Pocztą Polską ?

Gość zakupywnecie
od 2007r.

Tzn poza allegro? Nie, nigdy mi sie nie zdarzyło, ale kiedyś po zakończeniu aukcji ktoś napisał że chce jedną z książek, które miałam wystawione jako zestaw i sprzedałam mu tę książkę poza allegro, ale wcale nie taniej niż gdyby poszła w zestawie.

Gość zakupywnecie
kurier

Gość zakupywnecie
kurier chca zaliczkę... hmm

Gość zakupywnecie
przesyłka kurierem, ale chcą zaliczkę... hmmm

na dwoje babka wróżyła tka szczerze mówiąc :) powtarza sie jakiś motyw w tych neutrałach ? np. brak kontaktu ? czy są różne ?

Gość zakupywnecie
No pisza na przykład że towar śliczny i bardzo polecają, ale kontkt mailowy słaby i bardziej dla ludzi wyluzowanych :-D

Gość zakupywnecie
Ale czy uja mogę wziac od nich jakieś pismo, ze złożyłam u nich zamówienie? Za stara jestem i za dużo przezyłam, zeby wdawac się w takie dziwne coś... za duzo potem kłopotów i zgrzytów, wszytsko najlepiej mieć na piśmie

czyli jak pojawi sie problem nie będizesz m ogła sie z facetem skontaktować . A jak motyw sie pojawia to znaczy ,ze facet nic z tym n ie robi . może p oszukaj jednak kogoś innego ? to jednak kupa pieniędzy , brak zamówiena na all naraża ciebie - nie jego - słaby kontakt - ja bym nie ryzykowała .

Zawsze można wpłacić zaliczkę i resztę za pobraniem, ew jeśli to duża kwota to poszukać kogoś skłonnego podpisać umowę jak sugerują inni kafeteriusze :)

możesz złóż zamówienie na oficjalny adres , wszystko opisz i zażądaj potwierdzenia zamówienia . trzymaj kopię wpłaty tej zaliczki i módl sie , żeby wszystko było ok :) Ale m oze będzie , nie m a co panikować :)

Gość zakupywnecie
tylko, ze ja nie mogę sie zgodzić z tymi zarzutamni póki co, od prau dni codizennie do nich piszę i ciągle wymyślam coś nowego,nowe wymiary i inne towary :-P (kurde no tak mam , ze jak mam wydac kasę to nie chcę mieć poczucia straconyhc pieniedzy) a oni codziennie odpowiadają grzecznie i cierpliwie.

Gość zakupywnecie
negatyw jest z 2008r. neutrale tylko z lat 2008-2009, potem same pozytywy, jednak ponad 500