Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia8700

głupie plotki - co robić?

Polecane posty

Gość Kasia8700

Hej jestem ze swoim chłopakiem od roku i co jakiś czas pojawia się pewien problem. Otóż koledzy lub znajomi mojego M plotkują często i na mój temat. Wiąże się to z tym, że jako nastolatka miałam koleżankę, która "lubiła używać życia". Na imprezach z nowo poznanym chłopakiem lądowała w łóżku. Teraz wiele osób słysząc o mnie być może utożsamia mnie z nią.. nie wiem już jak to tłumaczyć. Teraz mój chłopak pracuje z pewnym chłopakiem, który zna tą koleżankę, z którą już nie utrzymuje kontaktów. Ostatnio na wzmiankę o mnie ten chłopak dziwnie się uśmiechał.. nie wiem czy tak było czy mój M jest przewrażliwiony. Boję się, że przez takie głupie gadanie i plotki coś się między nami popsuje. M zapewnia mnie, że mnie zna i wie jaka jestem ale i tak ten strach i niepewność wciąż się pojawia.. Czy można takie osoby oskarżyć o zniesławienie?

Gość męski konkwistador
czemu nie olejesz tych ludzi? jak nie są to jakieś ważne dla Ciebie osoby typu przełożony, siostra, olej ich zwyczajnie i się nie przejmuj. a wątpliwości ludzi wyjaśniaj w 4 oczy.

Gość Kasia8700
to nikt ważny ale takie gadanie za plecami jest denerwujące a w 4 oczy nikt o niczym nie wie i nic nie mówił. Żebym to ja jeszcze miała coś na sumieniu. Czasami to już sama się z tego śmieję :)

Gość Kasia8700
widzę że ktoś sobie robi żarty i się podszywa pode mnie.. aj ludzie są dziwni

Gość Kasia8700
czy jak podam nazwiska osób które mnie zniesławiają to policja pójdzie do ich domu ?

Gość a zagramy
Babskie rozmowy to w 70% plotki, powinnaś przywyknąć :P

jak cie kocha to moga se gadac jak o tobie jeszcze gadaja to znaczy ze masz jakoas wartosc,a jak chlopak lyknie jakie sploty to mu powiedz,ostro i na temat,,jak mnie nie kochasz i nie chesz ze mna byc, to nie wmyslaj plotek,a jak ktos cos powiedzial to mi powiedz kto ; A POTEM BO JUZ TYKLKO ZNIESLAWIENIE...i ciag dalszy by pys osobie gadajacej utrzec... , nie poddawaj sie,mysl pozytywnie,on ni e jest jeden na swiecie, jak polkie te bzdury to zanczy ze nie kochal i nie ejst wart ciebie!!!!

Gość Kasia8700
GLAUBERSKA- dzięki! są jeszcze normalnie ludzie na tym forum :)

Gość bro .
O jest z toba czy z nimi? Wierzy tobie czy im? Niech sie zastanowi, skoro cie zna i ma zamiar przejmowac sie opinia osób, które cie tak na prawde nie znaja, to kopnij go w tyłek, bo jest pusty.