Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala smutna krolewna

przykry seks

Polecane posty

jak cieszyc sie seksem kiedy odczuwam bol podczas penetracji? w dodatku nigdy nie przezylam orgazmu pochwowego, przed swoim chlopakiem udaje, zeby tylko szybciej skonczyl. mam 22 lata... jestem zalamana ta sytuacja :(

Gość rakijka
Niech cie zerznie w pupe mi to poMaga

Gość mata12
nie przejmuj się,ja odkąd zaczęłam brać anty to zmniejszyło mi się libido, i w ogóle nie mam ochoty na seks ;o

probowalam z nim pare razy seksu analnego, ale to jeszcze gorszy bol!! jak nie wypije kieliszka wina na rozluznienie to prawie zawsze odczowam bol a o przyjemnosci juz nie wspomne :(( zaczelam unikac seksu, boje sie, ze jak tak dalej pojdzie to moj clopak sie zniecierpliwi a przeciez nie moge mu powiedziec, ze nie chce sie kochac bo to dla mnie nieprzyjemne (to by zranilo jego ego, pomyslalby, ze to jego wina) a poza tym oklamuje go czesto, ze mialam orgazm. Mam mu teraz wyznac prawde?? nie ma mowy...

Gość rakijka
Mata jak bylam w twoim wieku to też nie chcialam się bzykac i odstaw te piguly bo w wieku 12 lat nawet od nich ci cycki nie urosna

Gość mata12
hehe, bardzo śmieszne :) akurat nie mam 12 lat, a cycków większych nie potrzebuję :) a co Tobie nie urosły i masz problem ? Trzeba było nie brać w takim wieku tabletek.

Gość rakijka
Moze ty nie potrzebujesz ale twój facet wolalby zebys miala wieksze,zreszta co ty za dziewczynka co się ruchac nie chcę wspolczuje temu twojemu daj namiar do niego,pokaze mu co to znaczy miec kobiete

Gość czarna_fuzekla
mała smutna - do gina niech ci zrobi posiew. ja mam tak, że wystarczy jakaś mała bakteria, infekcja której normalnie nie czuję, czy grzyb :P to zaraz ból przy stosunku. to jest dla mnie wyznacznik choroby. męczyłam się tak 1,5 roku zanim to odkryłam. seks był dla mnie dramatem. wystarczyło przeleczyć antybiotykami. może to też być endometria, ale to tylko gin stwierdzi.

Gość czarna_fuzekla
endometrioza miało być;)

A co ginekolog na Twoje dolegliwości? ból podczas stosunku może mieć różne przyczyny, sprawdziłaś to? (badanie ginekologiczne, usg brzucha itp)

Gość rakijka
Meczylas się 1,5 roku z grzybem w pochwie? O kurw.czy facet cie w tym czasie lizal? m

Gość mata12
Nie akurat mojemu facetowi odpowiadają takie :) jakie są, lubi się nimi bawić, dotykać. heh, wątpie czy chciałby na Ciebie w ogóle spojrzeć, z Twojego pisania wynika , że jesteś zwykłą dziwką, a nie " Kobietą "

nie bylam nigdy u ginekologa :/

Gość rakijka
Temat dziw chyba nie jest ci obcy że do niego nawiazujesz

Gość czarna_fuzekla
to nie był grzyb. tylko jakaś bakteria. jakieś specjalistyczne badanie ją dopiero wykryło, miałam na nią specjalnie robiony w aptece antybiotyk.

Gość w ogromnym przelocie
"nie bylam nigdy u ginekologa :/" z jakiej wsi pochodzisz?

Gość czarna_fuzekla
jak nie byłaś nigdy u gina, to zn że to może być wszystko. dziwię się, że próbujesz leczyć się na forum.

Gość mata12
chyba Tobie :) To że ktoś coś nawiązuje nie znaczy , że jest mu coś bliskie.

pochodze z wsi i sie tego nie wstydze, ale to nie ma nic do tego, ze nie bylam u ginekologa. to wynika z moich wewnetrznych blokad, po prostu wstydze sie rozebrac i odslonic intymne miejsca nawet przed lekarzem. A co do wsi to uwazam, ze wiecej tam kulturalnych i inteligentnych ludzi niz w miastach.

Gość moja radaaaaa
można zawsze iśc do Pani ginekolog i mniej wtedy krempacji :)

Gość NatkaNatala
Oj znam ten ból przytosunku bardzo dobrze. Od 4 lat cierpie na endometrioze. (mam guzka 4cm) i raz na jakis czas tzn mniej wiecej 2 razy w miesiacu odczuwam podczas sexu ból jak przy porodzie w ostatniej fazie. Mam porównanie wiec wiem co mówie. Niestety gdy zacznie mnie bolec tak wszystko bierze w łeb. Zero sexu, milej atmosfery i ciche dni. Ide na zabieg podkoniec listopada wiec może uda sie to wyleczyć. I tobie tez radze nie zwlekac z wizyta u gina bo bedzie jeszcze gorzej. I nie ma sie czego krępować.... Dodam ze panowie ginekolodzy sa 100x delikatniejsi niż panie. Pozdr...

To moze faktycznie idź do kobiety ginekolog, chyba nie bedziesz sie wstydzić? ja nie mam porównania jakoś zawsze trafiam na meżczyzn ginkologów, ale dla mnie lakarz to lekarz, podobno jak dentysci faceci sa delikatniejsi. A swoją drogą podjęłas w współżycie a wstydzisz sie ginekologa, przypuszczam ze zakładasz możliwość zajścia w ciąże ? i co wtedy, tez nie pójdziesz na badania kontrolne? urodzisz samodzielnie? Nie jesteś małą smutną królewną tylko 22 letnią kobietą dojrzałą kobietą, zadbaj o siebie :)

no to mu powiedz ze cie boli w czym ty problem widzisz. co bedziesz sie zmuszac tylko dla niego skoro czujesz ból nie kuamm cie wogole.skoro cie kocha to to zrozumie moze musisz isc do lekarza niech cie zbada bo to nie jest normalne ze cie boli

Gość papapa1234
To moze mu zaproponuj zeby sie kochal z inna dziewczyna? Skoro ty nie mozesz to niech sobie chlopak pouzywa na innej. Co ci szkodzi, a moze masz jakas kolezanke ktora mu sie podoba. Bedzie zadowolony a ty w tym czasie pozbedziesz sie problemu. Skoro nie chcesz go stracic to chyba rozsadne rozwiazanie. (sorry nie mam polskiech znakow)