Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eFcia85wrc

COSINUS

Polecane posty

Gość eFcia85wrc

Witam Chcę się zapisać do LU,zaocznego oczywiście dla dorosłych.Chciałabym się dowiedzieć czy w takich szkołach obowiązują jakieś podręczniki?a może da radę uczyć się tylko z netu bądź innych źródeł?

Gość koliflauer
W Cosinusie NIC nie musisz;) Oczywiscie jesli chcesz zdobyc wiedze to podreczniki nie zaszkodza;)

Gość eFcia85wrc
a jak wygląda tam nauka? w sensie jakies egzaminy itp

A po co Ci podręczniki :D to jest "szkoła" do której tylko musisz chodzić i 3 masz pewne :) no chyba że jesteś ambitna...no ale wtedy nie brałabyś pod uwagę takiej "uczelni"

Gość eFcia85wrc
nie no nadgorliwa to ja nie jestem,najważniejsze żeby miec średnie ;) Da rade sie jeszcze tam zapisac?wiecie?

Gość koliflauer
Jasne,ze da.Nawet w listopadzie jak sie postarasz.Proponuje jednak odrobine sie przylozyc ,bo kto wie?Moze nabierzesz apetytu na studia?Uwierz,ze przy odrobinie checi zostaniesz tam prymusem;)

Nie wiem, nie mam nic wspólnego z tą szkołą, tylko widzę kto ją kończy :p ale pewnie możesz sie zapisać, przecież w końcu chcesz dać im kasę, a o to im chodzi.

Gość eFcia85wrc
OK dzięki za wszelkie info,na dzień dzisiejszy mam apetyt na studia,a co będzie za 2 lata to nie wiem.Nauki w życiu nigdy za wiele,zobaczymy co z tego wyjdzie.W poniedziałek lece się zapisać :) Jeszcze raz dzięki :)

Oooo "studia" na Cosinusie kończą nawet największe głąby :D więc nie musisz sie o to martwić, tzn dopóki płacisz i uczęszczasz, zwłaszcza płacisz :p

W Cosinusie musisz się uczyć, jeśli chcesz zdać. Wszystkie materiały, albo dostęp do materiałów dostaniesz na zajęciach. Poza tym, ta szkoła nie bierze pieniędzy za naukę w liceum i szkole policealnej. Ale liceum czy szkoła policealna to nie są studia. Fajne, jeśli chcesz się czegoś nowego nauczyć. Poza tym, zapisy są tylko do października. Niestety nie mam dobrych wieści- nie każdy zdaje egzaminy końcowe mimo, że jest magistrem - mnie się udało dopiero za 2 razem.