Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdgfdgdfgdgdfgdgdf

Czy to możliwe, żeby oddzielić sex i uczucia?

Polecane posty

Gość sdgfdgdfgdgdfgdgdf

Co myślicie o związkach, gdzie partnerów łączy niesamowita więź umysłowa i emocjonalna natomiast zdarzy im się sypiać z innymi osobami. Sex traktują przedmiotowo, jak zabawę i przyjemność, jednak jako partnerzy dają sobie coś czego od innych uzyskać nie mogą. Czy to może fukncjonować? Nie oszukumy się, ludzie pieprzą się na całym świecie i nie jest to niczym złym. Są wyższe wartości. Stąd moje pytanie: czy można odzielić uczucia od sexu?

Gość niech się każdy pieprzy z
kim chce,ale żeby mieszać w to jakieś związki,tragedia,żenada

Gość sdgfdgdfgdgdfgdgdf
Chodzi o to, że partnerów łączą wartości wyższe niż tylko sexualność. Ludzie się zdradzają i będą zdradzać. Pomiędzy partnerami powstaje taka więź i porozumienie, że po prostu się o tym mówi. Nie chodzi o bzykanie wszystkiego co się rusza tylko o swiadomość, że gdyby sex z kims innym się przydażył to partner zrozumie, bo była to nic nie znacząca chwilowa przyjemność. To jest zbudoiwanie prawdziwego zaufania. Przecież zaufaniem nie jest np. zdrada po 5 latach związku ktora doprowadza do rozpadu. A tak się dzieje często.

Gość fhfhfhhfff
może dla kogoś jest to możliwe,ja osobiscie traktuje seks jak dopełnienie miłości,coś tak bliskiego i intymnego że nawet nie potrafie zrozumieć tych dla których to tylko zabawa,więc ja cierpiałabym w takim związku,facet ma być wierny i koniec

Gość besnadziejaaaaaa1111
facetom jest latwiej moj obecny przezyl swoj pierwszy raz podcza jednonocnej przygody potem byl z laska w miae normalnym zwiazku pierwsza milosc dostal kopa zalamal sie jego przyjaciolka pocieszycielka - 2 mies seksu tak o nie wiem czy je tym placil za wsparcie potem zwiazek z nia potem kolejna babka z ktora po 4 dniach poszedl do lozka... gdzie tutaj milosc??

Gość jk,jkhjkh
besnadziejaaaaaa1111 jeden facet i pare kobiet. widać kobiety częściej są w stanie oddzielić uczucia od seksu.

no nie wiem facet jest w stanie uzyc mozgu moze powiedziec i ze chce z pewnymi rzeczami poczekac aw pojawi sie uczucie... a nie jak jest okazja do ruchanka to ee tam uzyjemy jak daja :/

poza tym one podobno go kochaly z ta co sie kocham bez zwiazku nie byl gotowy by z nia byc bo ciagle myslal o tej pierwszej milosci wiec mysle ze to on byl tym ktrory wylaczyl uczucia i ruchal