zrozpaczona:( 0 Napisano Wrzesień 14, 2012 Nie wiem co robić opisze sytuacje w skrócie: na pierwszym roku studiów poznałam fantastycznego chłopaka. Od razu coś między nami zaiskrzyło. Wkrótce okazało się, że on pochodzi z miejscowości bardzo blisko mojej, wszystko układało się świetnie. Skończył się rok akademicki, zaczęły wakacje i oboje wróciliśmy do swoich domów. Bardzo chciałam przedstawić go swoim rodzicom, zwłaszcza że w ciągu roku bardzo dużo im o nim opowiadałam i nie robili problemów z tego, ze mam chłopaka. Jednak wszystko zepsuło się, gdy oni już go poznali. Na początku było niby ok., ale jak już on pojechał do siebie rodzice oznajmili mi, że to nie jest chłopak dla mnie i kategorycznie zabronili mi się z nim spotykać. Tata chciał nawet, żebym się przeniosła na inną uczelnie. Nie wiedziałam dlaczego tak się zachowują. Oczywiście się z nimi nie zgadzałam, spotykałam się z nim w tajemnicy przed rodzicami, aż w końcu oni mi powiedzieli, dlaczego nie mogę się z nim spotykać. Powiedzieli mi, że to jest mój brat przyrodni, ze tata miał kiedyś romans i z tego było dziecko i nigdy mi nic nie mówili, bo myśleli, że to już za nimi, że do głowy im nie przyszło, że możemy się spotkać Świat mi się zawalił, nie wiem co mam teraz robića do tego boję się, że jestem z nim w ciążyi nadal go kocham i on mnie też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach