Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MłodaRozwódka

Ograniczenie praw rodzilskich ojcu.

Polecane posty

Gość MłodaRozwódka

Witam. Mimo, ze Syn całkowicie jest pod moją opieką i ma ustalone widzenia z ojcem, zarówno ja jak i on mamy te "same" prawa do dziecka. Jednak chciałabym wnieść o ograniczenie praw ojcu. Ojciec obecnie przebywa w zakładzie karnym (odsiaduje wyrok za jazdę po pijanemu, długi...). Chcialabym wnieśc o ograniczenie praw rodzicielskich. Czy mógłby ktoś poradzić co zrobić, na jakich "warunkach" i co powinnam wyslać do Sądu?

Gość jakis czarny mam
ja pozbawilam praw ojca dziecka praw calkowicie czy tata interesuje sie dzieckiem?

Gość MłodaRozwódka
wlasnie interesuje się..w weekendy. Nie udowodnię tego niestety, ale jakiś czas temu kilka dni bsiedzenie przed komputerem, kazanie swojej matce wszystkiego zrobić. Ale mamusia i jego babcia mówią ciagle jaki to dobry tatuś, najbardziej troskliwy etc. Owszem jest. Mimo wszystko w zaistniałej sytuacji jestem zmuszona coś z tym zrobić, tym bardziej, że widze, że o moim dziecku decyduje najbardziej jego mamusia a do tego- mimo dobrego kontaktu, uczenia Malego pewnych rzeczy- uczy go również czegoś co ja zabraniam, pozwala na wszystko (jak i jego ojciec...) przez co dziecko wracając do mnie samo nie wie co i jak robić. Rozmowy nic nie dają. Rządzą się moim dzieckiem a do tego niszczą i mnie.

Gość jakis czarny mam
no widzisz ale sie interesuje i pewnie placi nie wiem czy cos zdzialasz