Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takaaajednaaaa

czy chłopakom podobają się spokojne dziewczyny?

Polecane posty

Gość takaaajednaaaa

Mam 17lat i jestem spokojną, trochę niesmiałą dziewczyną. Nie jestem brzydka, dużo osob mi mowi, że jestem bardzo ładna, a mimo to nigdy nie miałam chłopaka.. U mnie w klasie na początku tamtego roku podrywał mnie kolega z klasy, mi też się bardzo podobał, odprowadzał do domu, a pozniej poznał inną dziewczynę 'krejzolkę' i do dzis są parą. Mam wielu kolegoe, ale tylko kolegow. Chciałabym miec chłopaka, ale jak? Wszyscy fajni chłopacy zawsze podrywają te otwarte, zwariowane dziewczyny. Ze mną jedynie pogadają jak kolega z koleżanką ehhh

Gość BlumBada
naprawdę nie wiesz dlaczego bo one są łatwe bzyknie tą bzyknie tamtą na imprezie się wyszaleje w kiblu jeszcze z inną tacy są chłopcy w wieku 17lat a potem szukają se na żonkę spokojną i cnotliwą :o

Dziewczyno, masz przecież dopiero 17 lat :) myślę, że wielu chłopaków lubi spokojne dziewczyny, aniżeli takie krejzolki jak to określiłaś. Spokojnie, masz jeszcze czas, gdybyś powiedziała, że masz już na karku 25 wiosen, no to może rzeczywiście mogłabyś się martwić. Ale 17? Bez przesady.