Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minodaues

CO SĄDZICIE O 36-LATKU SŁUCHAJĄCYM SHAKIRY I DODY

Polecane posty

Gość minodaues

CZY TO NORMALNE?

Gość BlumBada
słucha czy ogląda teledyski? bo to wielka różnica jest :)

Gość agniecha3030
oczywiście że to normalne, byłoby trochę dziwne jakbyś miał 90 i tego słuchał . też bardzo lubię shakirę.

Gość minodaues
i tak i tak

Gość beacia s.k
ja k można słuchać takich szmat co nawet śpiewać nie potrafieją stare kurwy jebane w tym wieku stary chuj powinien słuchać eby bem i maryli rodowicz a nie jakiś dziwek

Gość agniecha3030
beacia każdy słucha to co lubi ,a to że ty lubisz maryle to twoja sprawa

Gość minodaues
no własnie mój słucha TAKIEJ nazwijmy to powiedzmy MUZYKĄ ja mam23 lata i słucham starego roca metaliki i podobnych klimatów zastanawiam sie jak stary kapec może tego słuchać?przecież to dobre dla 12 latnich dziewczynek siarą i obciachem jest przyznanie się że sie czegoś takiego słucha i to w moim wieku a co dopiero przed 40-stką!

Gość beacia s.k
bo gnój ma kryzysa i się jebany robi na cool nastolatka to jest kit do potęgi stary niech poleruje lakierki przy gramofonie a nie luzaka zgrywa

Gość agniecha3030
ja mam 30 i jakoś nie wstydzę się tego że lubię piosenki shakiry,każdy ma inny gust i nie znaczy to że jeden ma lepszy a drugi gorszy.

Gość beacia s.k
tak gamonie przytupują przy britnij spirs a we włosach kokardy kurwa co się dzieje konoiec świata staruchy weżcie idzcie do lamusa a nie przypał odwalacie wstyd do chuja robicie trzeba znać swoje miejsce w szeregu i wiedzieć kiedy ze sceny zejść NIEPOKONANYM POWIADAM

Gość sdfsdfs
dla mnie to troche dziwne:)

Gość agniecha3030
beacia ,a ty odstaw te tabletki , bo pierdoły piszesz.

Gość beacia s.k
rzuc gnoja co szmat słucha to wszystko gówno nas zalewa a potem dziwota że 14 letnie dziewuchy naoglądaja sie ścierw pusycatdolsów gag czy ritor a potem chodzą z wypchanymi skarpetami stanikami z tyłkiem na wierzchy z bebechem wymalowane jak kurwy z gwiazdkami na twarzy a potem płaczą mamusie że w wieku 32 lat babciami zostaja debile trzeba było nie pozwalać na vivy i teledyski trzeba dzieciom wartości wpajać a nie miec wyjebane a potem wyrastają muły bagienne bezmózgie jeti