Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dla.mojej.ukochanej

jaka najlepsza pozycja do sexu analnego

Polecane posty

witaj:) hahahihihi stanelam dzis w Twojej obronie i zostalam zaatakowan:( dosc mocno:(

Gość dla.mojej.ukochanej
ok. Sprobuje:d

Gość a ktora lubi ostry anal
po same jajka?

Gość malamimiczkaaa
No i co z tego,niech ludzie a szczegolnie kobiety wiedzq jaka cena jest za to

Nie,to nie jest cena, bo każda z nas przeżywa to inaczej- ja nigdy nie miałam na tym tle jakichkolwiekproblemów zdrowotnych. I nie robi się tego tylko dlatego, żeby facet miał ciaśniej- bo mnie jako kobiecie też sprawia to przyjemność.

malamimiczkaaa to ze istnieje cos takiego jak np. hiv nie znaczy ze wszyscy musza od razu go lapac to fajnie ze mowisz o konsekwencjach i dajesz tym samym kobieta do myslenia. ja mialam opory np. przed mieszaniem seksu analnego z klasycznym w cipk... wiedzialm ze mojego takie przekladnia bardzo kreca i naczytalam sie mase informacji na ten temat ale jakos poki co nic sie nie dzialo, nie dzieje wiec chyba luzik a wczoraj nawet odbierajac swoja cytologie dowiedzialm sie ze ma I gr:) lekarz sie smial ze to jak dziewica prawie:)))

Gość malamimiczkaaa
Ale wciskasz ludziom ciemnote jak od przekladania nic nie ma?!zrob sobie posiew z poxhwyba zobaczysz co tam masz,polly moze narazie ci nic nie jest,do czasu az przestaniesz trzymac kal,pewnie juz popuszczasz i nie masz czystych gaci ale i tak sie nie przyznasz,bo to przeciez takie wspaniale

Ale poco ziejesz jadem?! Lepiej Ci?! Matko, rób co chcesz ja Cię nie krytykuję więc zostaw sobie cnotliwe kawałki dla kogoś kogo to interesuje.

malamimiczkaaa czytasz ze zrozumieniem? napisalam ze dzis odebralam wyniki badania cytologicznego tak?! to badanie okresla czystsc pochwy! ja mysle ze ty nie rozumiesz ze kobiecie ten rodziaj seksu tez moze sprawiac przyjemnosc ot tak zwyczajnie. a wiesz jak silne sa zwieracze? o jakim nie trzymaniu kalu ty mowisz?

Gość dbhdhfhfbdbdb
Lala komu ty wciskasz ten kit ze po przekladaniu z dupy do pipy masz czysta pochwe nikt ci w to nie uwierzy,wiesz co to sa bakterie kalowe obecne w odbycie?!przestan siac propagande zboczona pindo,a ty wiesz jak mocne sa zwieracze odbytu?!niestety konsekwencja takiego seksu sa infekcje,hemoroidy,nietrzymanie kalu a nawet przetoka odbytu i takie sa fakty

Gość lu_ka
hehe masakra jakby tak było jak piszecie to połowa ludzkości by wygineła:D

Gość lu_ka
daarria ja Ci wierz z ta cytologia:) bo mam tak samo:)

Gość Marynarz0
Witam. Z tego co zauważyłem (3 partnerki od analu) to nie wszystkie maja jedną magiczną pozycje, trzeba próbować i ja znaleźć. Z ostatnią, początkowo kładła się na boku wyprostowana, jedną nogę uginała w kolanie, a ja okrakiem najpierw dla rozgrzewki w ci..., a później delikatnie w dupkę. Nie tylko pierwszy raz ale kilka. A jej doznania były niesamowite (czułem i widziałem). Ona również chciała i to bardzo, wiec była rozluźniona, jak nie chce to raczej nie będzie satysfakcji dla dwojga:) A do tych co zbaczają z tematu i z tą złością próbują nawrócić świat. I tak nikt was słuchać nie będzie:) Jak chcą to spróbują, a wam naprawdę nic do tego. Jedno jest powiedzieć o pewnych konsekwencjach, a co innego kazać, to nie szkoła tylko wolny kraj. Chcą to niech się cieszą życiem, w końcu mają tylko jedno(chyba:P).

Gość piterek z
ja też kiedyś myślałem, że c,pka to szczyt marzeń, ale jednak teraz wiem, że kiedy mój partner wypełnia mój tyłeczek, a ja masuję sobie swojego dłonią, to jest najlepsze

Gość dla.mojej.ukochanej
jednak zrobilimy to na pieska. Tym razem bylo fajnie. Gladko szlo. Tylko slabo jej dupke umylem.. Ale to nic. Dzieki za pomoc wszystkich normalnych ludzi;)