Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariusz Wlkp Poznań

Pas Cnoty Dla Kobiety

Polecane posty

Gość Mariusz Wlkp Poznań

Witam Ostatnio dość długo myślałem nad pewną rzeczą . Kobiety są znane z tego że zdradzają , bardzo często jest tak że kobieta pójdzie na imprezę i zdradzi chłopaka , bądź też zdradzi go z byłym lub w innym pobliskim mieście . Znajomość życia podsunęły mi pewną myśl do głowy . Mianowicie Jakby założyć kobietom pas cnoty ? Z tego co czytałem to często po założeniu czegoś takiego kobieta dopiero zaczyna rozumieć i szanować mężczyznę , stara się , robi dla niego prawie wszystko A facetom podoba się to , w dodatku kobiety, które to stosowały chcą tego ponownie bo miały mega orgazm. Teraz moje pytania : Czy Założylibyście swoim kobietom pasy cnoty jakby była taka możliwość ? A może wypowiedzą się kobiety które to stosowali ?

Strasznie stary ten post- ale odpowiem.Od kilku lat  mam problem z chorobliwa masturbacją i miewam pokusy na sex pozamałżeński .Dopiero co byłam nastolatką a teraz jako kobieta  chcę zachować za wszelka cene czystość do slubu.Dlatego z własnej woli i rozsądku mam całodobowo zakładany  na krocze metalowy,profesjonalny pas cnoty / mozna kupic na  ALIEXPRESS/, a kluczyki i pełna kontrolę sprawuje moja mama.Pas  jest bardzo wygodny, ciasno przylega do krocza z przodu i z tylu,w talii jest  bardzo dopasowany,zamykany na  trzy kłódeczki-w 100% uniemozliwia nałogową  mastutbacje i zabezpiecza przed stosunkiem,gwałtem.Jes zdejmowany tylko do kapieli.Jestem z tego zakupu bardzo zadowolona i polecam go każdej dziewczynie.