Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadbsfhdgsbfvufxcvhj bgudfh

dziewczyny ile przytyłyscie do 3 miesiaca w ciazy??

Polecane posty

:)

Gość Leeeeeeeeeena
ja schudłam 4 kg, ale szybko to potem "nadrobiłam" ;)

Gość ja nic
ale za to potem do konca az 22kg :( jadłam normalnie i pracowałam całą ciążę więc nie wiem dlaczego aż tyle :(

Gość ja nic
a znajoma przez pierwsze 3 miesiące przytyła 8 kg!! a potem jeszcze 12kg.

bo ja juz 4 kg przytyłam ;(

Ja przez pierwsze 3 miesiec chyba ok 1,5 o końca 7 miesiaca miałam 8 na +. Najgorzej niestety przytyłam na końcu, bo w sumie 14 kg w całej ciązy

Ja przytylam ok. 2 kg, za to teraz pod koniec 9 mc mam na plusie 11kg,więc to o niczym nie świadczy. Każdy tyje inaczej. Ja najwiecej tylam w 2.trymestrze, a potem to juz mało co przybywało. Także nie martw sie. Uważaj na to, co jesz, i ruszaj sie, jeśli tylko możesz.

Gość ja do 4 miesiąca
Nic nie przytyłam. Brzuch pojawił mi się w 27tc,a ciążę skończyłam z 10dodatkowymi kg. Ale pod koniec ciąży brzuch miałam ogromny-tylko brzuch mi urósł. Jestem 2 lata po ciąży i niestety skóra na brzuchu nadal nie jest ok. Nie mam w sumie rozstępów,ale mam taką fałdkę której nie mogę się pozbyć. Więc może lepiej tyć regularnie przez całą ciążę?

Gość ja do 4 miesiąca
A i co ważne-nie wymiotowałam w ciąży ani razu. Bo osoby którym waga stoi lub spada najczęściej wymiotują.

Gość mkdjfjfj
ja do 5 mc schudłam 6 kg, nie wymiotowałam- ale nie miałam czasu jeść bo albo byłam w pracy, albo spałam. teraz zaczynam 8 mc i mam 5kg na + od wagi wyjściowej (czyli realnie przytyłam więcej ale u lekarza się patrzy na wagę wyjściową )

Gość takumnie
Ja jestem w połowie 3 miesiąca i pomimo tego, że brzuch stał się bardziej wypukły to jeszcze nic nie przytyłam. Nie miałam mdłości więc wydaje mi się to trochę dziwne, bo niby troszkę już widać, a waga stoi w miejscu.

Gość mkdjfjfj
ale najpierw schudłam 6kg, więc w sumie przytyłam 11kg, mówię tylko jak u lekarza jest liczone (od wagi wyjściowej)

Gość ja do 4 miesiąca
Dziunia po pierwsze dziewczyna realnie przytyła 11kg, po drugie liczy się waga matki. Moja koleżanka jak zaszła w ciążę to ważyła 70kg przy wzroście 156cm. Na każdej wizycie lekarz jej rozpisywał menu na następny okres. W czasie ciąży schudła 3kg,a dziecko urodziło się 3.500,więc książkowe. I dodam-lekarz na nfz.

Gość jagoda żałosna jesteś
wiesz:O z tym komentarzem, że: to wspolczuje tego co bedzie potem , bedziesz pewnie wygladala jak slon po ciazy ja, w ostatniej ciąży przytyłam do 12 tc 2,5kg (w pierwszej do 19tc 10 kg!), to ile Twoim zdaniem przybrałam na wadze do końca ciąży? każda kobieta przybiera na wadze inaczej, bo każda z nas jest inna i startuje z innej wagi ja wszystkie swoje ciąże kończyłam z podobną wagą, a była to waga między 65 a 69 kg, czyli taka z jaką wiele kobiet ciąże zaczyna (mam 170 cm wzrostu) i w każdej z 3 ciąż najwięcej przybierałam właśnie na początku ciąży, bo moja waga normalna w/g wszelkich tabeli jest niedowagą (50 kg) dziś, 6 miesięcy po ostatnim porodzie ważę 51 kg więc do wagi "słoniowej" naprawdę daleko mi:D

Trezba takie rzeczy pisac bo potem bedzie zakladac topik w rodzaju " Ze 112 powolutku w dol" :O

Gość jagoda żałosna jesteś
jaką prawdę??? skoro Ci piszę jak u mnie było i jest to totalne zaprzeczenie Twojej teorii każda kobieta przybiera na wadze w ciąży inaczej więc nie odnoś reszty świata do siebie samej:O

Gość NataaaliaJ.
Na początku ciąży ważyłam 59,3 na końcu 68,8...