Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniedlugomaz

Pierścionek zaręczynowy..pomożecie?

Polecane posty

Gość zaniedlugomaz

Witam, powiem tak chce oświadczyć się mojej dziewczynie a zupełnie nie wiem jaki pierścionek zakupić, niby wiem co jej się podoba, ale nie chce bardziej podpytywać, bo się domyśli a to ma być niespodzianka, zaskoczenie..doradzicie?:)zaproponujecie?:)kompletnie się na tym nie znam..

Gość ererewrewr
to zależy co lubi Twoja dziewczyna czy pierścionki skromne delikatne czy tez bardziej zdobione i wiadomo wszystko zalezy od kasy. Mnie podoba sie ten:) http://www.apart.pl/pl/zloto,c,1,2,3907

Gość zaniedlugomaz
Dziewczyny lubi srebro, lubi błękitne dodatki, cena nie gra roli, może być jakiś za tysiąc, 2 , 3, 4..tylko, że ja zupełnie się na tym nie znam, co się dziewczynom podoba?byłem w sklepie z biżuterią itp i jest tego hmmm kilkaset?:)

Gość ameryka poludniowa
To kup jej białe złoto np z niebieskim kamieniem to bardzo ladne polaczenie:) i myse ze cos klasycznego bylo by ok nie pytaj na kafe bo tutaj kazda bedzie ci wklejała linki do pierscionków ktore one chcialy by dostac a to nie o to tutaj chodzi takze rusz tylek do jubilera i juz:)

Gość musisz iść
do jubilera i powiedzieć jakie pierścionki podobają się Twojej przyszłej narzeczonej. Na pewno doradzą coś odpowiedniego.

Gość zaniedlugomaz
podoba mi się ten ostatni:)może pod tym względem będę szukał:)

Gość Szczęściara [kwiatek]
Jak lubi srebro, to raczej jest skromniejsza, niewyzywająca.. Jeśli kasa nie gra roli, to wybierz coś delikatnego, za to super jakość . Ten na pierwszej fotce jest przepiękny :) Ja bym wybrała właśnie coś takiego, z najwyższą próbą (999) i jednym maleńkim brylancikiem..Coś pięknego.. Wiem, bo sama mam :D

Gość ameryka poludniowa
i musisz znac rozmiar

Gość KOKSUSEKPIK
a tak w ogóle to znasz jej rozmiar?

Gość zaniedlugomaz
lulabela, bardzo ładny, nawet oczko ma bardzo ładne, rozmiar oczywiście nam, ale wybór ciężki, mam nadzieje, że jej się spodoba, choć bardziej od pierścionka liczy się dla mnie uczucie rzecz jasna:)

Gość Anna 19845
ten co podała lubella jest rzeczywiście niesamowicie oryginalny ja również bym chciala taki dostać

Gość zaniedlugomaz
widziałem u jubilera taki przeplatany z platyny i białego złota,ale bez oczka, nie wiem czy by się mojej dziewczynie spodobał.

Gość ksksks123512
żółte złoto już jest zbyt pospolite

Gość zaniedlugomaz
pierścionek musi być cudowny, bo moja dziewczyna taka właśnie jest, 2 dni temu wróciłem z misji, chce już sformalizować nasz związek. Po tym co przechodziła podczas mojej nieobecności, dzięki dziewczyny za pomoc!

Zaręczynowy, to raczej z oczkiem...platyna, białe złoto..piękności :D Powodzenia Wam życzę z całego serca i duuuuużo szczęścia :D Wymyśl coś pięknego na zaręczyny..ten dzień wspomina się przez całe życie...

Gość zaniedlugomaz
Dziękuję Szczęściaro:) Wymyśliłem wyjazd na Majorkę, tak się oświadczę mojej wybrance, w blasku słońca, żeby był romantycznie, mam nadzieje, że właśnie zapamięta ten dzień na całe nasze życie:)

Gość zaniedlugomaz
Ładny, ale wolę oczko w kształcie kuli tzn okrągłe:)

Pięknie!!! Majorka jest cudna, byłam w te wakacje :D Gratuluję pomysłu ! Mi mój partner oświadczył się też nad Morzem Śródziemnym :D Nie ma możliwości, żeby tam powiedziała NIE :D :D :D

Gość zanedlugomaz
my niestety nie mielimy okazji spędzić wspólnych wakacji, ze względu na mój zawód i na odbywana misje, aczkolwiek nadrobimy, to prezent dla mojej ukochanej, za 2 tygodnie pakujemy walizki i Majorka!:)

Gość g;osadn;ofhdskusuygfidzf
najlepiej weś jakiś jej pierścionek i idź do jubilera. b edziesz miał odrazu rozmiar odpowiedni.