Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Rozwiązałem tajemnicę prawictwa!

Polecane posty

I podam Wam ją całkowicie za darmo. Moim zdaniem problem prawictwa bierze się z wychowania chłopca. Nie zależy to od wyglądu, pieniędzy, wzrostu, samochodu, mieszkania, czy wykształcenia. Prawikami często są faceci, którzy wychowywali się bez ojca, lub których ojcicech był cichym pantoflarzem. Druga sprawa to wpływ kulturalno-religijny i obraz świata kreowany przez media. Prawik taki jest wychowany na cukierkowych filmach z USA, gdzie np. najpiękniejsza dziewczyna w szkole rzuca dla nieśmiałego i wrażliwego chłopaka, szkolną gwiazdę - przystojnego i pewnego siebie sportowca. Podczas gdy w realu jest odwrotnie. Dalej, muzyka o wielce romantycznej miłości. Następnie reklamy, gdzie kobieta jest pokazywana jako bóstwo nieosiągalne, któremu wszyscy faceci padają do stóp. Prawik taki w realu czuje się później gorszy od kobiet i niegodny, żeby ją nawet dotknąć. Podobnie z powodów religijno-społecznych uważa, że kobiety to istoty święte i że nie wolno ich macać, czy uprawiać z nimi seksu, bo to jakaś zbrodnia i zbrukanie jej świętości. A prawda jest taka, że one robią to bardzo chętnie i święte nie są. Te wpływy są coraz słabsze, dzisiaj młodzi faceci wiedzą już co jest grane, jednak obecni 30-letni prawikowie dorastali jeszcze w dużej mierze w takiej kulturze i przez swój skrzywiony obraz świata nie nawiązali bliższych relacji z kobietami.

teraz powiedz swojemu staremu, że jest pantoflarzem. na pewno się ucieszy.

Gość Zamyślony Facet
I co powinieneś dostać nobla?

Gość ale bzdety
Ja bez problemu nawiązuje kontakt z kobietami tylko, z żadną nie łączyła mnie miłość. a seks bez miłości mnie nie interesuje bo to tak samo jak byś poszedł do burdelu też bez miłości.

Gość prawik wielki
Popieram tą teorię o braku ojca (i nadopiekuńczej matce).