hotrain 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 kiedy się dotykam (ściskam je), biore tabletki antykoncepcyjne, dziś wzięłam 19 z paczki, w niedzielę kończę. Wczoraj robiłam test ciążowy - wynik negatywny. Tabletek nie pominęłam, zdarzyło mi się ze dwa razy wziąć godzinę później, ale to nie powinno mieć wpływu na nic, chyba... Zaczynam się martwić :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe,,,,, Napisano Wrzesień 15, 2012 to sobie je nakręć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meturefet 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 to nie ściskaj! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smierc 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 czym się zaczynasz martwic ? bierzesz tabletkiw iec w ciazy nie jestes. A sutki Cię bolą dlatego ze bierzesz tabletki wlasnie. Ale poczekaj, to dopiero początek... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hotrain 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 Czego początek? Tabletki biorę 3 lata ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smierc 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 aha :P no to Cie po prostu bolą :) Ja biorę 2 i też czasami cos tam mnie pobolewa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach