Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubię wolne media

Jaka jest Wasza opinia o o. Tadeuszu Rydzyku?

Polecane posty

Gość lubię wolne media

proszę tylko o uargumentowane opinie, a nie inwektywy. i bez takich "argumentów" przeciw, że np. "okrada babcie", "pierze mózgi", "miesza się w politykę", "RM to sekta", "jest bogatym biznesmenem, jeździ maybachem" - to słyszeliśmy setki razy...

Gość reretret
mnie on tam nie przeszkadza

Gość jaki naród takiego ma
guru :(

Gość jungfrau 33
nie mam o nim zdania, bo nigdy go nie sluchalam i wypowiedziec sie nie moge

Gość to wspanoały człowiek
bardzo go kocham

Gość jaki naród takiego ma
to znaczy mam na myśli - im durniejszy naród tym silniejszego przywódcy duchowego potrzebuje :(

kto skasował moja wypowiedz kady moze sie wybrać ja teraz byłem następna okazja będzie w grudniu teraz też puszczają i można zwiedzi radio Maryja a ja byłem na tym festynie Transmisja: Festyn W Rodzinie - 08.09.2012 | http://gloria.tv/?media=331897

Gość Ja nóż Janusz
No to co mamy go określać w samych superlatywach skoro już na starcie odrzuciłaś negatywne opinie o nim?

Gość Brzydki ja
Bezpardonowy biznesmen który z duchownym ma niewiele wspólnego o jednoznacznie ukierunkowanych poglądach politycznych.manipulator.narcyz.osoba przez która większość młodych ludzi traci wiarę w kościół i jego strukturę.człowiek który by dla pieniędzy zrobil wszystko.kardynal RICHELIE naszych czasów

odrzuciła tylko obelgi a nie "negatywne opinie". jak masz negatywną opinię, rzeczową i uzasadnioną to nikt pretensji miał nie będzie. moim zdaniem tv trwam to jest jedno z nielicznych miejsc gdzie można zobaczyć i usłyszeć coś innego niż pseudodziennikarzy włażących władzy w dupę bez wazeliny. nie oglądam tego wprawdzie ale na youtube jest sporo ciekawych filmików z tv trwam.

"kardynal RICHELIE naszych czasów" kardynał richlieu miał władzę a rydzyk to zdaje się jest związany z opozycją a nie z władzą. władza to go jak może tępi. to są właśnie wasze pseudoargumenty. kłamstwa i manipulacje.

Gość Rydzyk posiadacz Maybacha
rwący jeszcze pewnie panienki na coś takiego a głupiutkie lemingi uwierzyły w ten ' fakt prasowy ' ( nie kłamstwo tylko fakt prasowy ) , jak to określono póżniej w żydomediach się niech walą i odwalą od Rydzyka , który zamierza przynajmniej jakąś transmisję polskiego meczu w Trwam wykupić koro nie stać podobno na coś takiego naszej telawizorni zarządzanej z telkawiwu - niech się walą jeszcze raz :D

Gość Rydzyk SSIE...
jak całe duchowieństwo tego świata:-D

Gość Rydzyk posiadacz Maybacha
się wiadomo kto - żydowstwo poprzez wszystkie właściwie już zarzadzane przez nich instytucje najgorsze to ...że wyssało jużi mózgi wiekszości żyjącej w tym śmiesznym kraju zdolność myślenia , kojarzenia , analizowania , z roku na rok obniża się - rzecz typowa właściwie dla tresowanych stworzonek zresztą osiągnięcia w każdej praktycznie dziedzinie Polaków są coraz gorsze ( zresztą jakie mogą być skoro się nie finansuje naprawdę rozwoju , tylko zarządy i przejadanie przez mafie przeważnie jewriejskie ) - jakieś takie zanikanie tożsamości i i brak 'tego czegoś ' czym można było by się pochwalić w skali światowej zupełne bezhołowie , tandeta i pazerność na najdrobniejszą kasę -czyli syndrom niewolnika kiedyś było inaczej

a będziecie w warszawie na marszu 29 września wycięty fragment z programu Kuba wojewódzki Kukiz porównuje platformę do SLD a w tvn to nawet śmiać sie nie można z platformy a co dopiero gadać na nia http://www.wykop.pl/link/1260731/pawel-kukiz-zamyka-usta-wojewodzkiemu/ Edward Miszczak, dyrektor TVN, szczerze przyznaje, że w stacji nie wolno śmiać się z Platformy ponieważ lemingi tego nie chcą Dlaczego tvn wyrzucił Szymona Majewskiego? Bo odważył się krytykować Platformę Obywatelską! To się dyrektorom TVN niespodobało i wyrzucono go z pracy! http://forum.gazeta.pl/forum/w,68,138665159,138665159,Cenzura_w_TVN_Wyrzucono_Szymona_Majewskiego_.html Polski punkt widzenia o wyroku w sprawie strony antykomor http://www.youtube.com/watch?v=-GrJvcwT8wE&list=UUNY81VIp_eKAmyKymiAyr3A&index=3&feature=plcp To jak śmiać w dawnym czasie się ze Stalina lub Hitlera - powiało by śmiertelną grozą politycy sie śmieją z frajerów co ich wybrali

Gość baranekk..
się wiadomo kto - ''ssie'

Gość ministrant..................
:D

Gość baranekk..
raczej 9ciolatek rabinowi , skoro to unich dozwolone , zalecaqne przez talmud do 9 lat i ...praktykowane , o czym często się słyszy

Gość U nas też się często o tym ..
słyszy..

Gość baranekk..
ciekawe , jakby porównał statystycznie wyczyny pod tym względem : -rabinów -nauczycieli -lekarzy -księży to jaka byłaby kolejność pod względem 'działalności na 10 tysiąc ' ? badanych ( oczywiście prawdziwe dane , a nie te z palikociarnianej polityki antykk polegającej na podawaniu 'faktów medialnych ' dla lemingów moim zdanie ...taka jak u mnie

Gość baranekk..
ciekawe , jakby porównał statystycznie wyczyny pod tym względem : -rabinów -nauczycieli -lekarzy -księży to jaka byłaby kolejność pod względem 'działalności na 10 tysiąc ' ? badanych ( oczywiście prawdziwe dane , a nie te z palikociarnianej polityki antykk polegającej na podawaniu 'faktów medialnych ' dla lemingów moim zdanie ...taka jak jak powyżej

Gość Tanie i skuteczne...
Ciekawe może by to było... ale niema wiec po pleść farmazony

Gość baranekk..
jakie farmazony ? ciągle słyszymy o pedofilach - księżach - zaciekawiło mnie to i zajrzałem w żródła - 12 spraw sadowych na przestrzeni ostatnich 15 lat - śmieszna statystyka i śmieszna ilość , jeżeli pod uwagę jeszcze wziąć 3 sprawy oskarzeń młodocianych przestepców ( jedna sprawa z mojej okolicy ) , których resocjalizacją zajmował się ksiądz , a którzy żadali o nich kasy , szantażując , że oskarżą ich i pedofilię i homoseksualizm statystycznie - drobiazgi w porównaniu z innymi zawodami , i o tym należałoby wiedzieć bądąc w miarę uczciwym i myślącym człowiekim , a nie przyturkowatym i sterowanym lemingiem

Gość Sam jesteś lemingiem lub
takiego zgrywasz:O Pedofilia księży zwykle zatrzymuje sie na sądach kościelnych. Sprawy sądowe to margines 'działalności':O

Gość zew ryczacej gesi
Trzy amerykańskie firmy ubezpieczeniowe ujawniły dane, z których wynika że ilość zgłaszanych przypadków molestowania seksualnego dokonywnych przez pastorów i pracowników tzw. kościołów protestanckich, jest większa niż w Kościele katolickim. Z danych opublikowanych przez jedynie trzy firmy ubezpieczeniowe: Church Mutual Insurance Co., GuideOne Insurance Co. i Brotherhood Mutual Insurance Co, specjalizujące się w usługach ubezpieczeniowych obejmujących różne tzw. kościoły protestanckie, wynika, że otrzymują one około 260 zgłoszeń rocznie dotyczących przypadków molestowania seksualnego osób poniżej 18 roku życia przez pastorów, pracowników, wolontariuszy czy członków tychże zborów. Bill Bowen, który spędził całe swe życie jako Świadek Jehowy, i przez prawie dwadzieścia lat był starszym, powiedział, że Organizacja roztacza ochronny parasol przyzwolenia na seksualne nadużycia, co dokonuje się poprzez fakt, że trzyma się w tajemnicy bazę danych tyczącą się tychże nadużyć. Źródła Bowena wskazują, że zgodnie z taką poufną bazą danych odnośnie nadużyć seksualnych wśród Świadków Jehowy, w Organizacji znajduje się 23.720 przestępców, którzy są chronieni przez system. http://news.bbc.co.uk/2/hi/programmes/panorama/2119903.stm BBC podaje ze w aktach znajduje się ponad 23,720 nazwisk pedofili ukrywanych przez członków tej chorej organizacji

Gość kaliczita
może wrócicie do tematu o. Rydzyka? bo chyba on z pedofilią nie ma nic wspólnego? nigdy nie słyszalem jakichś umotywowanych posądzeń w jego stronę?

Gość Tadzio do tupolewa..
z całym duchowieństwem i sejmem. Całe to złodziejstwo do smoleńska!!!

Gość baranekk..
oczywiście że takie są dane nie rozpowszechniane , ani nie dyskutowane w Polsce współłczesnej lemingowej i przygłupkowatej , gdzie uprawia się głównie prymitywna propagandę chazarską w interesie rządzących chazarów ...i aby słócać Polaków

Gość Tadzio do tupolewa..
Baranekk sam jesteś lemingiem. Bo wychodzisz z założenia że jak ktoś jedzie po pis-siorach i jego tadziowych poplecznikach to zaraz jest za PełO. Przejrzyj na oczy oni wszyscy są takimi samymi złodziejami. tylko noszą różne kiecki i gadają jakies pierdzielety byś to łyknął jak młody pelikan. I jak widać się im to udaje. Dziś rządzi PO jutro PiS a pojutrze SLD. Każdy z nich już z resztą rządził. Lemingami są wszyscy Ci co dali się wkręcić w te ich gierki. A cała dzisiejsza klasa polityczna i kapłani pokroju rydzyka to zwykłe złodziejskie prostytutki. Obudź się...