Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Shayen91

Podejrzewacie u siebie ciążę :)

Polecane posty

Gość Shayen91

Witam, otóż myśle że chyba jestem w ciąży i chciałabym poznać inne kobiety, które przechodzą to co ja :) zawsze jest z kim o tym wszystkim porozmawiać :)

Gość Shayen91
Otóż ostatni okres miałam dnia 8sierpnia 2012, cykle mam 30-31 dniowe. Dzisiaj jest mój 39 dzień cyklu,a okresu niemam nadal. Kochałam się z partnerem w dni płodne. Od jakichś 3tygodni bolą mnie piersi, co parę minut chodzę siku..nawet w nocy się budze co mi się niezdażało wcześniej, mdli mnie szczególnie wieczorem, mięso jakiś dziwny ma zapach no i przestało mi smakować, dzisiaj ran miałam taki biały śluz, zaobserwowałam że porobiły mi się takie delikatne żyłki na piersiach. Robiłam testy w 30 i 35 dniu cyklu ale wyszły negatyene. Test robiony w 38 czyli wczoraj pokazał taki cień keski,ale bardzo delikatną. Brzuch czasem boli jak na okres ale go nie dostaję. I tu moje pytanie jeśli to ciąża to czemu te testy nie wychodzą tak jak powinny..na teście pisze że w dniu spodziewanego okresu powinnien wyjść pozytywny a u mnie tyle dni po tym wychodzi cień kerski? Niewiem czy jestem czy nie. A jak to jest u was? :)

Gość a powiem
no to gratuluje!!!!

Gość fdbggadbgadg
Zrób beta HCG z krwi, będziesz miała jasną sytuację :)

Gość Shayen91
Tylko właśni martwi mnie,że ta 2kreska powinna być ciemniejsza. Nie będe narazie dziekować żeby nie zapeszyć :) ale jesteście kochane

No to jestem w bardzo podobnej sytuacji co Ty. @ miałam 9 sierpnia, kochaliśmy się w dni płodne. Kolejną małpke powinnam dostać 10.09 ale jak narazie nawet się na nią nie zapowiada. Powychodziły mi żyłki na piersiach, brzuch mnie pobolewał pod koniec sierpnia. Teraz tylko siusiu chodze często, kręci mi się czasami w głowie i jeść tyle co zawsze nie moge. Robiłam w sumie trzy testy i na każdym widać 2 kreseczki ale jak to ja zawsze miewam wątpliwości. Czy testy mogły wyjść fałszywie dodatnie?

Gość Shayen91
Fioleczka89 to rzeczywiście mamy podobnie, u mnie jak narazie wogóle na okres sie nie zapowiada, brzuch czasem poboli i to żadko a okresu niema..mi sie w głowie kreci też czasem, i apetytu w sumie nie mam.. zawsze rano tak mnie piersi bola.. Skoro wyszły Ci dodatnie to pewnie jesteś :) 3 by się chyba nie pomyliły. A ta 2 kreseczka Ci wyszła taka bardzo wyraźna? Bo ja mam taka jak cień dosłownie...ale moze za pare dni wyjdzie ciemniejsza

Gość Shayen91
A 5 sierpnia przez pół dnia miałam taki różowy śluz..pierwszy raz mi się to zdarzyło..myślałam że okres sie zacznie a tu nic..

Hej ;) Ja już w sumie jestem w 15 tygodniu ciąży , ale jeśli 91 to rok ur to jesteśmy w tym samym wieku :) Zrób może nowy test z innej firmy, szczerze powiem że czasem są wadliwe, polecam sama pink test strumieniowy mnie wykrył ciąże baaaaaaaardzo wcześnie :)

Gość Shayen91
kejtiii tak dokładnie jestem z rocznika 91 :) wiec jesteśmy rówieśniczkami. ja robiłam 3 i w sumie te 2 pierwsze nic nie pokazały, a niechce sobie wmawiać że coś tam widze. A na tym wczorajszym był cień albo cien cienia...a jeśli to ciąża to martwi mnie to że tak wychodzą

Gość gttyt
kreseczka świadcząca o ciąży nie musi byc ciemniejsza! Nawet balda (cien cienia) kreseczka to ciążą! Ja robiłam test 9DPO i miałam ledwie widoczną!! 2 dni przed okresem zrobiłam betę i 233!!Dziś jestem w 12 tc! Tak więc Shayen91 gratuluję :)