Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Toksyczna córka????

Dlaczego moja matka niszczy nasza rodzinę

Polecane posty

Gość Toksyczna córka????

Czy ktos z was ma toksyczna matkę? Moze zaczne swoja historię od poczatku. Moja matka jest po rozwodzie a ojca malo co pamietam. Gdy skonczylam 15 lat oni sie rozwiedli. Mam tez o 8 lat mlodsza siostre. Moja matka cale zycie nami dyrygowala, kierowala naszym zyciem we wszystko sie wtracala. Poki wszyscy jej przytakuja jest ok. Tylko ktos sie sprzeciwi jest gigantyczna wojna, wyzywa od najgorszych, czasem posuwa sie do rekoczynow( rak bylam dzieckiem ciagle nas byla po twarzy np. przez to ze chcialam ubrac cos innego niz ona nam kazala). Ja mimo swoich 30lat duzo przeszlam bardzo duzo pieklo w domu a potem nieudane malzenstwo. Po rozwodzie matka pomagala mi, kiedy poznalam mojego drugiego meza on nie pozwolil zeby mna pomiatala. Przez to nie byla na naszym slubie, ale caly czas ma kontakt z moim dzieckiem z pierwszego malzenswa, robi wszystko zeby on kochal babcie bardziej niz mnie. Ja sie odcielam od niej z nadzieja ze kiedys zrozumie ze mnie zniszczyla, ale mimo to ze moja siostre jak i mnie traktowla jak szmate moja siostra prawie co weekend jezdzi do niej a potem narzeka. Przykro mi bo jak jest z matka to nawet nie odbiera tel ode mnie bo sie boi matki. Udaje ze tez nie ma ze mna kontaktu, babcia robi podobnie. Myslalam ze jak wszyscy zwrocimy sie przeciwko niej to moze cos zrozumie ale niemoge siostrze tego wytlumaczyc. Boli mnie to ze mimo ze nas wszystkich niszczy jest wokol niej mnostwo osob ktore obchodza sie z nia jak z jajkiem. Nie rozumiem tego. Moze wy cos poradzicie?

Gość Toksyczna córka????
Nikt nic mi nie poradzi?

Gość Toksyczna córka????
A co mam zrobic z moim synkiem ktory jest za babcia trasznie bo babcia daje super prezenty. Ona poprostu rywalizuje ze mna o jego milosc bo boi sie ze zostanie kiedys sama?

Gość Toksyczna córka????
Ja sie od niej odsunelam, to teraz przez moja siostre probuje mi pokazac ze jestem dla niej nikim. Moja siostra wlasnie do niej pojechala i teraz jedza obiadek z mojej siostry nowym chlopakiem. To bardzo boli bo to ze mna nigdy nie miala problemow wychowawczych, nawet jej nie zapyskowalam a moja siostra szczeka do niej od kiedy zaczela mowic bedac jeszcze w pieluchach