Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania szuka prawdy

Czy umówiłybyście się z facetem bez pracy

Polecane posty

Gość Ania szuka prawdy

Niedawno przeczytałam, że kobiety w ogromnej większości nie umówiłyby się z facetem bez pracy na randkę? Natomiast facetom to zazwyczaj nie przeszkadza czy ich potencjalna partnerka nie ma pracy. Co o tym myślicie? Gdzie jest granica równouprawnienia w tej kwestii?

Gość Jak widzisz
Kobiety mają w dupie nawet sam temat taki do rozmowy. A co do odpowiedzi to chodzi o materializm kobiet. Dla kobiety facet ma nie tylko zarabiać ale i również dużo więcej niż ona. Dla mężczyzny ważne by kobieta po prostu pracowała zawodowo a jak już są równe zarobki to super kobieta. 1 1 Nie tylko w tej kwestii kobiety tylko wymagają tak samo z samochodem. Niby kobieta też może być kierowcą a jednak prowadzenie samochodu przez mężczyznę jest jednym z minimalnych wymagań u kobiet.Zauważ jak mały albo znikomy procent kobiet zgodziłoby się na to, że to One będą kierowcami zaś mężczyzna będzie bez prawa jazdy. Moim zdaniem takie wymogi to z wygodnictwa i tyle

Gość Zamyślony Facet
Kolejny temat w którym zlecą się narzekające kobiety?

Gość fgghgghjkgfdsdf
jhkjkklkl

Mnie kobiecy idiotyzm zaczyna przerażać, jak słyszę ich socjalistyczne rozstrzenia.

Gość Noz(BSA) masz
prawo jazdy ?

mezczyzni patrza na urode kobiet a kobiety bardziej na status spoleczny faceta...ot prosta zasada

Gość 7ddd44d0d41
Ja bym nie chciał takiej bez prawka. W wiekszosci firm prawo jazdy jest mile widziane, w niektorych zawodach wrecz wymagane.

nie ma w tej kwestii rownouprawnienie bo wedlug innego klucza plcie nawzajemn postrzegaja swoja atrakcyjnoscs;-)

Za niedługo skończy się cały feminizm i całe ich podskakiwanie, bo za niedługo w Europie będzie szariat, a wtedy chusty na łeb a męża to w dniu ślubu zobaczycie...

Gość najchetniej to bym ci autorko
Jeżeli jakaś kobieta umawia się na randkę z moją pracą a nie ze mną to niech zwyczajnie pier****a i nie zawraca mi głowy... ludzie do czego to doszło - UCZUCIE się liczy, pracę sobie można zawwsze znależź a miłości to chociażbyś sie zesrała na miętowo to jak się nie trafi to zapomnij! ZAMYKAM TEN DURNY TEMAT.