Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość turcja

czy to się kiedykolwiek skonczy?

Polecane posty

Gość turcja

znów mam doła... znów śnił mi się mój ukochany były ;( zostawił mnie po dwóch latach, przestał mnie kochać, potem wrócił po miesiącu mówiąc ze mnie kocha, że był głupi że odszedł i znów zostawił... wszystko działo się prawie 3 lata temu a ja nadal nie moge zapomnieć, dalej regularnie śni mi się, że on mówi jak mnie kocha, ze chce ze mną być, jak się całujemy, w tych snach jestem taka szczęśliwa, tak jak po dzisiejszym śnie.... a potem się budzę i żałuje, że w ogóle się budziłam. Rozmawiałam z nim, po tym jak sam do mnie pisał, jak to kiedyś byliśmy szczęśliwi, mówił o naszych wspólnych ulubionych miejscach... i rozbudził we mnie nadzieję, że znów możemy być razem dlatego niedawno dwa razy mówiłam mu, że dalej go kocham, a on dwa razy mówił że nie ma szans, żebyśmy wrócili do siebie. Nic z tego nie rozumiem ;( mój obecny chłopak, z którym jestem ponad 1.5 roku nic o tym nie wie, nie umiem z nim zerwać, bo wiem że on bardzo źle zniesie rozstanie ze mną,jestem zdołowana czy kiedykolwiek o nim zapomnę?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować