Gość turcja Napisano Wrzesień 15, 2012 znów mam doła... znów śnił mi się mój ukochany były ;( zostawił mnie po dwóch latach, przestał mnie kochać, potem wrócił po miesiącu mówiąc ze mnie kocha, że był głupi że odszedł i znów zostawił... wszystko działo się prawie 3 lata temu a ja nadal nie moge zapomnieć, dalej regularnie śni mi się, że on mówi jak mnie kocha, ze chce ze mną być, jak się całujemy, w tych snach jestem taka szczęśliwa, tak jak po dzisiejszym śnie.... a potem się budzę i żałuje, że w ogóle się budziłam. Rozmawiałam z nim, po tym jak sam do mnie pisał, jak to kiedyś byliśmy szczęśliwi, mówił o naszych wspólnych ulubionych miejscach... i rozbudził we mnie nadzieję, że znów możemy być razem dlatego niedawno dwa razy mówiłam mu, że dalej go kocham, a on dwa razy mówił że nie ma szans, żebyśmy wrócili do siebie. Nic z tego nie rozumiem ;( mój obecny chłopak, z którym jestem ponad 1.5 roku nic o tym nie wie, nie umiem z nim zerwać, bo wiem że on bardzo źle zniesie rozstanie ze mną,jestem zdołowana czy kiedykolwiek o nim zapomnę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach